Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden 15-16 évesnek pasija?
Én 17 vagyok, de nem szeretnék fiúzni, úgy érzem ráérek még.
Szerintetek ciki ha nincs 17 évesen? Hány éves kórtol, a legideálisabb?
Nincsen mindenek.
Pl. ezek szerint neked se volt.
Ez több rétegű dolog, mért ne lehetne 17 évesen valaki szingli, illetve mért ne élhetne boldog kapcsolatban ? Ugyan ez vonatkozik más korú emberekre is. De ami fontos, hogy senkinek semmi köze, hogy a másiknak van-e. Gondolj bele, hogy akinek van valakije és másokat cikiz, hogy neki nincs az milyen silány kapcsolatban élhet, hogy inkább másokkal foglalkozik. Akinek meg már volt és azért cikizi azt akinek nincs az is alaptalan, hiszen neki is csak volt, tönkre ment, vagy ostoba volt.
Amúgy a kérdés valóban nem alaptalan, volt már dolgom olyannal, hogy egyes rosszabb iskolákban konkréten lelkileg tették tönkre azt aki kicsit más volt. Ez egy valós probléma, amíg téged nem piszkálnak ezzel addig te se foglalkozz azzal, hogy kinek van és kinek nincs.
Nézzétek én 14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és 13 évesen volt már barátnőm, de ez valóban változó, hogy ki mikor pasizik/csajozik. Lehet egy nem meglátsz egy srácot az utcán és full szerelmes leszel de ha ilyen kis visszahúzódós, alig beszélős, szerény lány vagy akkor egy darabig még nem lesz barátod.
25F
Egyik sem ciki
Tégy ahogy jónak látod ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!