Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van minden 15-16 évesnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden 15-16 évesnek pasija?

Figyelt kérdés

Én 17 vagyok, de nem szeretnék fiúzni, úgy érzem ráérek még.

Szerintetek ciki ha nincs 17 évesen? Hány éves kórtol, a legideálisabb?

#tini #fiúzás #15 16 pasizás #ciki ha nincs?
2016. jan. 22. 11:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nincsen mindenek.

Pl. ezek szerint neked se volt.

2016. jan. 22. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Most komolyan az alapján kezdesz el pasizni vagy nem pasizni, hogy ez mások szerint ciki-e vagy sem? Ne már.
2016. jan. 22. 13:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ez egy összetettebb kérdés akart lenni. Csak azért, mert én osztálytársaimnak van már pasijuk, csak én nekem megy 1 csajnak nincs. Én mindig nem-et mondok és nincs kedvem ismerkedni, fiúzni. Igazából az érdekelt, hogy ez normális-e ebben a korban a fiúzás, és ciki, hogy nekem nincs-e vagy inkább az e ciki, hogy az osztálytársnőim pasiznak.
2016. jan. 22. 14:23
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez több rétegű dolog, mért ne lehetne 17 évesen valaki szingli, illetve mért ne élhetne boldog kapcsolatban ? Ugyan ez vonatkozik más korú emberekre is. De ami fontos, hogy senkinek semmi köze, hogy a másiknak van-e. Gondolj bele, hogy akinek van valakije és másokat cikiz, hogy neki nincs az milyen silány kapcsolatban élhet, hogy inkább másokkal foglalkozik. Akinek meg már volt és azért cikizi azt akinek nincs az is alaptalan, hiszen neki is csak volt, tönkre ment, vagy ostoba volt.

Amúgy a kérdés valóban nem alaptalan, volt már dolgom olyannal, hogy egyes rosszabb iskolákban konkréten lelkileg tették tönkre azt aki kicsit más volt. Ez egy valós probléma, amíg téged nem piszkálnak ezzel addig te se foglalkozz azzal, hogy kinek van és kinek nincs.

2016. jan. 22. 14:53
 15/18 Sarabon válasza:

Nézzétek én 14 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és 13 évesen volt már barátnőm, de ez valóban változó, hogy ki mikor pasizik/csajozik. Lehet egy nem meglátsz egy srácot az utcán és full szerelmes leszel de ha ilyen kis visszahúzódós, alig beszélős, szerény lány vagy akkor egy darabig még nem lesz barátod.

25F

2016. jan. 22. 15:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem nincsen. Úgyhogy megnyugodhatsz. ;) 15/L
2016. jan. 22. 17:51
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök mindegy hány éves az ember. Akkor legyen együtt valakivel, ha szerelmes belé és ez kölcsönös. Ha 14 éves, ha 24. Legalábbis én ez alapján gondolkodom. Nem látom értelmét összejönni valakivel csak, hogy elmondhassam, hogy van egy "pasim".
2016. jan. 23. 23:14
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyik sem ciki

Tégy ahogy jónak látod ;D

2016. jan. 23. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!