Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van minden 15-16 évesnek pasija?
Én 17 vagyok, de nem szeretnék fiúzni, úgy érzem ráérek még.
Szerintetek ciki ha nincs 17 évesen? Hány éves kórtol, a legideálisabb?
az, hogy "Miért van minden 15-16 évesnek pasija?"
Szerintem létezik Magyarországon olyan ember aki 15 éves mégsincs pasija. Tehát a kérdés rossz. :D
van bene valami nekem sincs pasim meg nem is lesz x'D
16/f
Mindnekinek más az értékrendje, és más a "ciki faktora".
Minden kapcsolatban van pasid, de nem minden pasi jeletn kapcsolatot. Ez a léyneg. Bárki összeállhat bárkviel, minta lovak kánikulában, ha az kell neki, a kérdés az, mit és miért?
"14-15 éves kortól a legideálisabb."
Ostobaság, teljesen általános rossz gondolkodás mód. Nincs olyan, hogy ideális, hanem tudod mi van ? Többieknek megfelelési kényszer, ahogy gyönyörűen írták "ciki faktor", csináljuk azt amit a többiek, menjünk a többiek után mint a birkák. Ennek nincs sohasem értelme. Csak a legtöbben fejben nagyon nincsenek ott, ahol kellene.
A kérdező szerencsés és nem egy kultúridióta, 17 évesen nincs neki, mért nincs? Mert még senki sem váltott ki belőle olyan érzéseket, hogy akarjon egyet és nem megy a többi idióta receptje szerint, ami ivás, pasizás, szex, pár hónapos kapcsolat, végén csalódással.
#9: Jól megfogalmaztad a lényeget!:)
Kérdező: Szerintem nincs azzal probléma, ha a 15-6 éveseknek pasijuk van, amennyiben érettek is hozzá. De sok ilyen korú lány nagy kislánynak képzeli magát, és ráugrik a 20-as pasikra, mert ez nagyon menő.
És nem ciki, ha nincs neked 17 évesen!
Idealizálni pedig nem lehet....de úgy 14-15 éves kortól vannak olyan értelmi és érzelmi szinten az emberek (már aki), hogy tudjanak is kezelni egy kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!