Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van minden 15-16 évesnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden 15-16 évesnek pasija?

Figyelt kérdés

Én 17 vagyok, de nem szeretnék fiúzni, úgy érzem ráérek még.

Szerintetek ciki ha nincs 17 évesen? Hány éves kórtol, a legideálisabb?

#tini #fiúzás #15 16 pasizás #ciki ha nincs?
2016. jan. 22. 11:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha van aki kel atol a kortol
2016. jan. 22. 11:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a kérdés?
2016. jan. 22. 11:18
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

az, hogy "Miért van minden 15-16 évesnek pasija?"

Szerintem létezik Magyarországon olyan ember aki 15 éves mégsincs pasija. Tehát a kérdés rossz. :D

2016. jan. 22. 11:21
 4/18 anonim ***** válasza:
57%

van bene valami nekem sincs pasim meg nem is lesz x'D

16/f

2016. jan. 22. 11:24
 5/18 anonim ***** válasza:
En 16 eves lany vagyok es nekem sincs baratom
2016. jan. 22. 11:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindnekinek más az értékrendje, és más a "ciki faktora".

Minden kapcsolatban van pasid, de nem minden pasi jeletn kapcsolatot. Ez a léyneg. Bárki összeállhat bárkviel, minta lovak kánikulában, ha az kell neki, a kérdés az, mit és miért?

2016. jan. 22. 11:41
 7/18 anonim válasza:
14-15 éves kortól a legideálisabb. Azért van mert a többségnek ilyenkor már van arra vágya hogy pasizzon szerelmesek stb.
2016. jan. 22. 12:25
 8/18 anonim ***** válasza:
Abszolútt nem ciki és nincs mindenkinek pasilya abbol a korosztályból és én fiú létemre 19 vagyok és majd azzal fogok eggyütt lenni akit tényleg őszintén szeretek.
2016. jan. 22. 12:35
 9/18 anonim ***** válasza:

"14-15 éves kortól a legideálisabb."

Ostobaság, teljesen általános rossz gondolkodás mód. Nincs olyan, hogy ideális, hanem tudod mi van ? Többieknek megfelelési kényszer, ahogy gyönyörűen írták "ciki faktor", csináljuk azt amit a többiek, menjünk a többiek után mint a birkák. Ennek nincs sohasem értelme. Csak a legtöbben fejben nagyon nincsenek ott, ahol kellene.

A kérdező szerencsés és nem egy kultúridióta, 17 évesen nincs neki, mért nincs? Mert még senki sem váltott ki belőle olyan érzéseket, hogy akarjon egyet és nem megy a többi idióta receptje szerint, ami ivás, pasizás, szex, pár hónapos kapcsolat, végén csalódással.

2016. jan. 22. 12:35
 10/18 anonim ***** válasza:

#9: Jól megfogalmaztad a lényeget!:)

Kérdező: Szerintem nincs azzal probléma, ha a 15-6 éveseknek pasijuk van, amennyiben érettek is hozzá. De sok ilyen korú lány nagy kislánynak képzeli magát, és ráugrik a 20-as pasikra, mert ez nagyon menő.

És nem ciki, ha nincs neked 17 évesen!

Idealizálni pedig nem lehet....de úgy 14-15 éves kortól vannak olyan értelmi és érzelmi szinten az emberek (már aki), hogy tudjanak is kezelni egy kapcsolatot.

2016. jan. 22. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!