Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítsam szét a legjobb barinőm és a pasija kapcsolatát?
Figyelt kérdés
Nem tudom elfogadni a legjobb barinőm pasiját és szét akarom őket szakítani. Hogy tudnám???????
A barátnőm nem érti meg, nem illenek össze, én meg nem égetem magam velük, nem megyek velük semmi közös programra, meg sehova se, mert nem akarom, hogy kikezdjen velem. Nem illik a társaságunkba és a barátnőmet is inkább magához vonzza, hogy náluk legyenek, ne velünk jöjjön partyzni, meg szórakozni. Ráadásul régimódi, nem divatos, meg nem helyes, nincs jó alakja.
26 évvel idősebb, mint a barátnőm.
2016. jan. 17. 12:49
2/17 anonim válasza:
Egy önző kis béka vagy, és szörnyű barát! Próbáld csak meg szétválasztani őket, legalább a lány is megtudja, hogy milyen szörnyű ember vagy és nem barátkozik veled többet.
4/17 anonim válasza:
Na, neked sem lesz felnőtt korodban párod.
És meg is fogom érteni hogy miért. :D
Cafka
5/17 anonim válasza:
Nagyon gaz, amit csinalni akarsz -.-
6/17 anonim válasza:
"A LEGJOBB BARÁTOM" és a pasija kapcsolatát... Szar már neked ha szerinted ez az igazi barátság.. Undorító.
7/17 anonim válasza:
Szánalom vagy.. ez 100%...
Inkább hagyd őket békén..
8/17 anonim válasza:
Héj, ácsi... ácsi!
Most a barátnőd pasija 26 évvel idősebb, mint ti?
Hány évesek vagytok? És mennyi ideje vannak együtt?
9/17 A kérdező kommentje:
igen, 26 évvel idősebb nálunk, ezért nem pártolom, nincs jövője ennek a kapcsinak és nem látja be, hiába győzködöm, 10 év múlva már 50 felett lesz a férfi, mi meg még csak akkor kezdjük el igazán a komoly Életet. Ezért se mutatkozok velük, hogy belekeveredjek valami félreértésekbe és félek, hogy kikezdene velem a férfi és a végén én lennék a hibás. Már így se járunk együtt partyzni, én nem kocsmázok vele, hiába fizetne mindent, meg vinne autóval, nekem jó a villamos is, meg az olcsó pia, nem illik közénk, túl művelt és nem érdekelnek az erkölcsei sem, hogy mit lehet, mit nem. Akkor sem fogom elfogadni és nem fogom őket meghallgatni, vagy engem tesznek ki a barátaim a társaságból vagy ők mennek, engem már nem érdekel semmi.
2016. jan. 17. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!