Marcsi1998 kérdése:
Lehet egy 12 évesnek pasija?
Figyelt kérdés
És ha igen hány éves?2010. nov. 22. 12:16
3/29 anonim válasza:
12 évesen inkább még ne akarj magadnak fiút. Mi van az emberekkel? 12 évesen...
12 évesen nekem is tetszett 1 zsáknyi fiú, de eszembe sem jutott, hogy járjak velük.
16L
4/29 A kérdező kommentje:
honnan tudod hogy hány éves vagyok?
figyi én már több vagyok mint 12 csak rég regisztráltam be én egyébként 19 vagyok
2010. nov. 22. 12:24
5/29 anonim válasza:
Minek neked pasi 12 évesen? Barbie-zál inkább, vagy tanuljál.
6/29 anonim válasza:
édes kis bogaram 1998? az pontosan 12 éve volt !
logikaaaaaaaaaaaaaaaaa
7/29 anonim válasza:
mivel ott van a nevedbe :D
legközelebb valami olyat hazudj ami nem buktat le :))
8/29 A kérdező kommentje:
figyi akkor nem vagyok a bogárkád és akkor regisztráltam be
2010. nov. 22. 12:28
9/29 anonim válasza:
Lehet ha lehet, de ha az én lányom esze járna ezen 12 évesen elkergetném itthonról. Hová fajul a világ? Én ebben a korban olvastam,tanultam,és barátaim is voltak, de pasim? Na ne,az már sokk. Igaz, a mai világban az a kúl,aki 12-13 évesen már vagy 2 abortuszon átesett. Fontold meg jól,és szerintem még néhány évig ülj le a fenekedre,nem fogod megbánni.
10/29 anonim válasza:
Persze, száljatok rá... Ha szeretik egymást, akkor járjanak! Most mit kell ebböl ügyet csinálni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!