Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet egy 12 évesnek pasija?

Marcsi1998 kérdése:

Lehet egy 12 évesnek pasija?

Figyelt kérdés
És ha igen hány éves?
2010. nov. 22. 12:16
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

1998-ban még nem is volt meg ez az oldal te nagyon okos. :D

Amúgy szerintem szánalmas, ha valaki 12 évesen már pasizik.

2010. nov. 22. 12:45
 12/29 anonim ***** válasza:
Persze, a tanulás majd elveszi az ember életét, mi?!
2010. nov. 22. 12:46
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Figyi, ha nem vagy 12 éves, akkor 19 éves létedre mért kérdezed meg hogy lehet e egy 12 évesnek pasija, meg hány éves pasija lehet? Ezt egy 19 évest nem foglalkoztatja:) 23/N

Felesleges hazudni csak azért, mert kaptál pár leoltós választ!

2010. nov. 22. 12:47
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet.Manapság sok 12 éves már nem szűz,nem hogy pasija sincs.

Persze ettől nekem még ez nem tetszik.. :D

2010. nov. 22. 12:54
 15/29 anonim válasza:
100%

Hátde ratyi eza csaj, (bocsi :S), de kicsikét rosszul hazudsz, mond meg, ha 12 vagy, attólmég nemlesz leharapva a fejed, csak megírták a véleményüket (mivel megkérdezted)...

énis voltam 12 ... 3éve, és nemvolt pasim, sőt egyik normális bnőmnek sem volt, csak a ribanc fajtáknak .!

ezt nem rosszból írtam.!

2010. nov. 22. 13:08
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Lehet ni lehet, de minek? Mindenki hamar fel akar nőni. Miért? Gyerekkor csak egyszer van, élvezzétek ki. Ha felnősz, onnantól nem csak a pasikkal kell törődnöd. Ne akarj minél előbb felnőni.

Amúgy igen 1998-ban nem volt meg az oldal, és ha 19-ből kivonsz 12-őt, mennyi is marad? 7 évesen kizárt, hogy ide regisztráltál volna. A másik dolog, hogy egy majd 20 évest nem az fog foglalkoztatni, hogy egy 12 éveshez milyen pasi illik.

2010. nov. 22. 13:15
 17/29 anonim ***** válasza:
Nekem először 12 évesen volt. És a fiú is 12 volt. Igazából rájöttem, hogy nem vagyok elég érett egy kapcsolatra. Most 14 vagyok és van barátom. De ne kezdj bele egy kapcsolatba 12 évesen. Inkább tanulj. Én is azt csinálom.
2010. nov. 22. 15:13
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Hogy a pics@ba ne. Még gyereket is szülhetsz, ha nincs jobb dolgod.
2010. nov. 22. 15:17
 19/29 anonim ***** válasza:
ha szeretitek egymást miért ne? gondolom amúgy csak kézen fogva fogtok járni, meg titokban szájrapuszizni. egyszer el kell kezdeni. :)
2010. nov. 22. 16:32
 20/29 anonim ***** válasza:

Akkor regisztráltál be ?!

Magyarán 1998-ban?

És most vagy 19. Akkor számoljunk csak kis kicsicsillag. Tehát 7 évesen felmentél a netre és beregisztráltál. És mi jókat kérdeztél te 7 évesen itt? :)

Haggyukmár :)

Ez névtelen, és ha már névtelen akor legalább ne "füllents" vagy "kamuzz" a ti nyelveteken :)

Egyépként a válasz a kérdésedre. Nem hiszem hogy PASID lehetne. De fiúd az talán igen. De az se valami túl komoly. Ha jól gondolom most vagy úgy 6-os :)

Tehát amellett hogy sokat kell tanulnod, nem hiszem hogy lenne esélye ennek a "kapcsolatnak" De ezt ne itt az interneten vitasd meg hanem beszélj az anyukáddal. :)

Egyépként még nem vagytok érettek a szex-re sem a csókolózásra, szóval szerintem csak barátkozzatok még :)

Ráérsz két év múlva.

Egyébként akik azt írták hogy "barbizzon" azok gonodlom nincsenek tisztában vele hogy a mostani 12-13 évesek sokkal érettebbek szellemileg vagy testileg mint mi "annó." Ja és a lányok "ártatlanságának" elvesztésének az átlaga, 13,6 éves kor. Vagyis 13 és fél évesen. Az informásió a tv-ből való nem most találtam ki.

Szép jó napot! :)

2010. nov. 22. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!