Lehet egy 12 évesnek pasija?
1998-ban még nem is volt meg ez az oldal te nagyon okos. :D
Amúgy szerintem szánalmas, ha valaki 12 évesen már pasizik.
Figyi, ha nem vagy 12 éves, akkor 19 éves létedre mért kérdezed meg hogy lehet e egy 12 évesnek pasija, meg hány éves pasija lehet? Ezt egy 19 évest nem foglalkoztatja:) 23/N
Felesleges hazudni csak azért, mert kaptál pár leoltós választ!
Szerintem lehet.Manapság sok 12 éves már nem szűz,nem hogy pasija sincs.
Persze ettől nekem még ez nem tetszik.. :D
Hátde ratyi eza csaj, (bocsi :S), de kicsikét rosszul hazudsz, mond meg, ha 12 vagy, attólmég nemlesz leharapva a fejed, csak megírták a véleményüket (mivel megkérdezted)...
énis voltam 12 ... 3éve, és nemvolt pasim, sőt egyik normális bnőmnek sem volt, csak a ribanc fajtáknak .!
ezt nem rosszból írtam.!
Lehet ni lehet, de minek? Mindenki hamar fel akar nőni. Miért? Gyerekkor csak egyszer van, élvezzétek ki. Ha felnősz, onnantól nem csak a pasikkal kell törődnöd. Ne akarj minél előbb felnőni.
Amúgy igen 1998-ban nem volt meg az oldal, és ha 19-ből kivonsz 12-őt, mennyi is marad? 7 évesen kizárt, hogy ide regisztráltál volna. A másik dolog, hogy egy majd 20 évest nem az fog foglalkoztatni, hogy egy 12 éveshez milyen pasi illik.
Akkor regisztráltál be ?!
Magyarán 1998-ban?
És most vagy 19. Akkor számoljunk csak kis kicsicsillag. Tehát 7 évesen felmentél a netre és beregisztráltál. És mi jókat kérdeztél te 7 évesen itt? :)
Haggyukmár :)
Ez névtelen, és ha már névtelen akor legalább ne "füllents" vagy "kamuzz" a ti nyelveteken :)
Egyépként a válasz a kérdésedre. Nem hiszem hogy PASID lehetne. De fiúd az talán igen. De az se valami túl komoly. Ha jól gondolom most vagy úgy 6-os :)
Tehát amellett hogy sokat kell tanulnod, nem hiszem hogy lenne esélye ennek a "kapcsolatnak" De ezt ne itt az interneten vitasd meg hanem beszélj az anyukáddal. :)
Egyépként még nem vagytok érettek a szex-re sem a csókolózásra, szóval szerintem csak barátkozzatok még :)
Ráérsz két év múlva.
Egyébként akik azt írták hogy "barbizzon" azok gonodlom nincsenek tisztában vele hogy a mostani 12-13 évesek sokkal érettebbek szellemileg vagy testileg mint mi "annó." Ja és a lányok "ártatlanságának" elvesztésének az átlaga, 13,6 éves kor. Vagyis 13 és fél évesen. Az informásió a tv-ből való nem most találtam ki.
Szép jó napot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!