Szerintetek is gáz ha egy 14 évesnek volt már "pasija"?
Figyelt kérdés
Bár mostanság már a 10 évesek is "pasiznak" de én valahogy úgy érzem hogy nincs szükségem arra hogy barátom legyen. Persze majd 2-3 év múlva ha minden jól megy akkor persze lesz. De ha ez gáz, akkor mégis milyen amikor valaki ennyi idösen már túl van az elsőn?? Most csak én vagyok maradi vagy mi? :P 14/L2014. szept. 28. 19:59
1/2 anonim válasza:
Nem vagy maradi,csak Te mèg nem èrzed ùgy hogy kellene Neked pasi. Èn pèldául már szeretnèk..
Mindenkinek saját solga hogy mit csinálmeg hogy hány èvesen
14/l
2/2 anonim válasza:
Jaj de cuki vagy, első! :)
Szerintem nincs vele baj. Mindenkinek kijár. Ne legyél féltékeny kérdező! Mellesleg az a gáz, hogy nem találtál a kérdés kiírásakor hasonló kérdést! Ha már úgy is vélemények érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!