Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon Tetszik egy lány (osztálytársam! De van pasija mit tegyek? Pls rendes komit ha lehet köszönöm többi lent.
NE tedd a dolgot, ne pisálj oda ahonnan eszel.
Pár éve végeztem középiskolában, volt osztályból "barátnő".
A szakítás után nagyon rossz ám, főleg ha szakítotok és van még pár év a dologból.
Ja és az hogy nevet rajtad és beszélget veled, lehet csak valami havernak tekint, tipikus amúgy van pasija de kell a más férfi figyelme az megnyugtatja, ha meg nem ilyen fajta a leányzó akkor csak simán barát-zónában vagy.
Ha középiskolába jársz, tegyél le róla és majd utolsó év közepe-vége fele fektesd meg! :D
Ha esetleg általánosba jársz akkor... Hát a mai felgyorsult világban talán ugyanazt tudnám tanácsolni mint az előbb, szóval hajrá de vigyázz! :)
1-ső ha szétver megérdemlem de nem felek!
2-ik átgondolom :D xd es köszi
3-ik hat nagy hülyeség amit írtál mert sokan bele mennek ilyenbe hogy elszedik a pasijatol es megis Boldogok lesznek es ha engem is attverne ak nem vol(lenne) vlem boldog, rosszul csinaltam vlamit ez igy szokot lenni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!