Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom? Nagyon fáj ez nekem!

Figyelt kérdés

Volt egy làny akivel randizgatott nyàron, de a csaj vègül leterelte. Velem ezutàn jott össze de nagyon sokat beszèl a lànyròl, hogy milyen vicces volt meg csinos, milyen jò no, stb. Mar odaig jutottam, hogy csekkoltam a règi beszèlgetèseiket, meg atkuldtem magamnak egy furdoruhas fotot, amit a csaj kuldott neki anno, hogy jobban meg tudjam nezni. Nem is olyan nagy szam a csaj sztem. 21 eves. En mar teljesen rosszul vagyok a tematol, vhogy mindig feljon. Miert csinalja ezt?

Le akarja lombozni az ombizalmam? A lanyt ugysem erdekli, en meg mellette lennek, de tudom, hogy rosszul van, hogy nem kaphatta meg.

Mit csinaljak?

(L/17)

2016. jan. 12. 18:43
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Kérdező, egyreminkább azt érzem, hogy csak irigy vagy. Kondis p*cs*? Miért, mert odafigyel magára?

Képzeld én férfi vagyok, mégis heti 4szer edzek, és bár nem számolok kalóriákat meg ilyesmi, de jobban figyelek az evésre is. Akkor most én kondis farok vagyok? :D

Másik dolog viszont, hogy a barátod egy igazi önző, bunkó paraszt. Menjen és próbálkozzon az álomnőnél.

2016. jan. 12. 19:56
 32/38 A kérdező kommentje:
Álomnő... Ne idegesíts. En amugy csak a lanyokrol beszeltem, a fiu nem baj ha edz! Ez az alomno? Kinek???? (Az en idiota baratomon kivul)
2016. jan. 12. 19:58
 33/38 1112 ***** válasza:
100%
Hát,szerintem egyértelműen sokkal jobban foglalkoztatja őt a másik lány, mint te, és ilyen "nincs ló, jó a szamár is" alapon van veled, nekem úgy tűnik. Hogyha téged szeretne, nem azzal a másik lánnyal foglalkozna folyton, hanem veled, észre venné, hogy ott vagy, és hallod, ha hangosan kimondja és a másik lányról áradozik naphosszat. Érdekled őt te vajon egyáltalán? Én azt hiszem, hogy te ilyen "pótlék" vagy, és nem szerelmes beléd. Mondja neked, hogy szeret? Vagy csak arról a másik lányról beszél, hogy őt szereti. De most komolyan, hát meg kamura építeni egy kapcsolatot; hogyha szerelmes lenne beléd, akkor látnád rajta, ahogy rádnéz, ahogy hozzád ér, éreznéd azt a szeretetet, amit oda akar neked adni. De neked annyit nem fog tudni adni énszerintem, mint amennyit a másik csajnak adna, szóval szerintem van, akit tenálad jobban szeret. Meg hát ha esetleg rászóltál, hogy ezzel rombolja az önbizalmadat, vagy ha rászólsz, és nem veszi figyelembe, nem törődik evvel, akkor hagyjad.
2016. jan. 12. 20:07
 34/38 anonim válasza:
100%

Noi szemmel a linkelt kep szep. Igaz vekony. De ki van edzve kicsit. Enis kondizom es sajnalom ha igy gondolkodsz. Az egeszseges eletmod fontos.

Mutasd magad ha ennyire leblamalod ezt a lanyt....

Valoszinu azert jott be neki a 22eves mert erettebb gondolkozasu mint te. Nagyon kislany vagy meg. Uritesre jo lehetsz a sracnak.

2016. jan. 12. 20:19
 35/38 anonim ***** válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy a kommentelők vagy én vagy bárki más mit gondol a csajról, ha mindenki egybehangzóan azt mondja, hogy ronda, attól még pasidnak ugyanúgy ő fog tetszeni. Amúgy megértem, szép alakja van nagyon. Téged egyrészről értelek, még gyerek vagy, fingod nincs hogy kezeld a helyzetet. Másrészt azért ennyi eszednek kéne már lenni, hogy nem hagyod magad kihasználni. De ahogy akarod. Nem kell mindenkinek boldognak lennie.
2016. jan. 12. 21:03
 36/38 anonim ***** válasza:
De hisz amit felraktál az a lehető legjobb alkat. Ennél nem lehetsz jobb.
2016. jan. 12. 21:37
 37/38 anonim ***** válasza:

Hihetetlen vagy!

A barátod kedvenc témája a volt nője és nem dobod a fenébe?

Teljesen mindegy hogyan néz ki a csaj ha róla beszél egyfolytában!

Neked meg az a legnagyobb problémád,hogy milyen külsőre a nő.

Tök mindegy ha a barátodnak hívott valaki róla álmodozik nem?

Nyilván való,hogy nem te kellesz neki.Ennyi!

Ne várd meg,hogy ő dobjon!Páros lábbal rúgd p.csán.

2016. jan. 13. 00:37
 38/38 anonim ***** válasza:
Hogy jó e az az alak? 100000/10. Én alapból olyan csajjal akarok kapcsolatot akivel meg tudom beszélni az ilyeneket. Mondja meg nekem a barátnőm hogy mi a baja és én meglatom hogy tudok e valtoztatni rajta és kompromisszumot kötünk. Ha ez tényleg igaz amit írsz akkor a masik csajba szerelmes és te csak sexre kellesz neki. Beszeld meg vele hogy vagy a masik csaj vagy te.
2016. jan. 13. 08:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!