Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom? Nagyon fáj ez nekem!

Figyelt kérdés

Volt egy làny akivel randizgatott nyàron, de a csaj vègül leterelte. Velem ezutàn jott össze de nagyon sokat beszèl a lànyròl, hogy milyen vicces volt meg csinos, milyen jò no, stb. Mar odaig jutottam, hogy csekkoltam a règi beszèlgetèseiket, meg atkuldtem magamnak egy furdoruhas fotot, amit a csaj kuldott neki anno, hogy jobban meg tudjam nezni. Nem is olyan nagy szam a csaj sztem. 21 eves. En mar teljesen rosszul vagyok a tematol, vhogy mindig feljon. Miert csinalja ezt?

Le akarja lombozni az ombizalmam? A lanyt ugysem erdekli, en meg mellette lennek, de tudom, hogy rosszul van, hogy nem kaphatta meg.

Mit csinaljak?

(L/17)

2016. jan. 12. 18:43
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

szépségem egy naiv butuska csaj vagy, hogy még mindig egy ilyen gyökérrel vagy együtt.

most őszintén, szükséged van neked erre?

lényegtelen hogy hogy néz ki a csaj akiről állandóan beszél, a baj ott kezdődik hogy ilyet egy érett normális ember nem csinál.

rossz helyen vagy rossz emberrel, lépj túl rajta, és ha vissza akarja könyörögni magát bármilyen indokkal is, jusson eszedbe hogy csak a puncidért volt veled.

tapasztalatból mondom.

29/F

2016. jan. 12. 19:03
 12/38 A kérdező kommentje:
Ugy vartam, hogy valaki megnyugtat, hogy szarul nez ki es ne aggodjak, hatha nem ot kepzeli oda szex kozben
2016. jan. 12. 19:05
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj, gebének gebe, de sok pasinak ez kell, most mit van mit tenni. Ha a te barátodnak is ő tetszik, akkor mi mondhatunk itt akármit, elméletben sem nyugtathat meg téged, mert a jelek szerint neki ez az etalon.

Csatlakozom a korábbiakhoz, jogosan bánt a dolog, aki igazán rád vágyik és téged akar, az nem egy volt, hamvába holt hódításán rugózik még hónapokkal később is. Meg lehet neki szépen mondani, hogy ha az a lány kell neki, akkor dugja inkább őt (vagy ha a csaj nincs benne, akkor verje ki a képeire magában), te meg addig keress valaki olyat, aki értékel és téged akar, nem másra vágyakozik.

2016. jan. 12. 19:10
 14/38 anonim ***** válasza:

férfiak 80%-a az ilyen nőkre bukik, most ezen mit kéne szépíteni?

azok után meg hogy te nem felesz meg az igényeinek, tudod nincs ló jó a szamár is alapon van veled, még mindig nem értem minek pazarlod az idődet.

ne legyél már ennyire naiv..

2016. jan. 12. 19:10
 15/38 A kérdező kommentje:
En akkor is jobb vagyok nala!
2016. jan. 12. 19:14
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
nem, te egy buta kis tini vagy.
2016. jan. 12. 19:17
 17/38 A kérdező kommentje:
Mindenki leirta, hogy egy bena gebe, meg is mutatom a baratomnak, hatha megjon az esze
2016. jan. 12. 19:18
 18/38 anonim ***** válasza:
48%

na dobj fel akkor egy arc nélküli képet, aztán majd az itt jelenlévők eldöntik, hogy jobb vagy, vagy sem.

lehet egy 160 centis kis zsírdisznó vagy, látatlanban könnyen dobálózol azzal, hogy jobb vagy a "plátói szerelménél"

2016. jan. 12. 19:19
 19/38 anonim válasza:

én lány vagyok, de szerintem is nagyon szép alakja van, ha olyan mint a képen lévő lányé. nem éppen gebe... azt végképp nem értem, honnan szedi bárki is hogy buta. :D

nem tudom mit nem tudsz elfogadni azon, hogy a barátodnak ez tetszik. meg nem mintha szükség lenne arra hogy elfogadd. :D

2016. jan. 12. 19:19
 20/38 anonim ***** válasza:
78%
huhh tényleg nagyon gyerek vagy még...
2016. jan. 12. 19:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!