Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom? Nagyon fáj ez nekem!

Figyelt kérdés

Volt egy làny akivel randizgatott nyàron, de a csaj vègül leterelte. Velem ezutàn jott össze de nagyon sokat beszèl a lànyròl, hogy milyen vicces volt meg csinos, milyen jò no, stb. Mar odaig jutottam, hogy csekkoltam a règi beszèlgetèseiket, meg atkuldtem magamnak egy furdoruhas fotot, amit a csaj kuldott neki anno, hogy jobban meg tudjam nezni. Nem is olyan nagy szam a csaj sztem. 21 eves. En mar teljesen rosszul vagyok a tematol, vhogy mindig feljon. Miert csinalja ezt?

Le akarja lombozni az ombizalmam? A lanyt ugysem erdekli, en meg mellette lennek, de tudom, hogy rosszul van, hogy nem kaphatta meg.

Mit csinaljak?

(L/17)

2016. jan. 12. 18:43
1 2 3 4
 1/38 A kérdező kommentje:
1 honap mulva leszek... Ajj.
2016. jan. 12. 18:49
 2/38 A kérdező kommentje:

[link]

Kb ilyen alkatu a csaj. De ehhez is o hasonlitotta. Most ezert van ugy oda?

2016. jan. 12. 18:52
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Ajj, mi? :D Amúgy mért vagy még mindig együtt a csávóval? Csak pótléknak kellesz neki, szexre jó vagy, de még mindig azt a másik lányt szereti. Többet érnél inkább olyat keresnél aki rólad beszél egész nap és nem más nőről.
2016. jan. 12. 18:53
 4/38 A kérdező kommentje:
A feje meg mint Emily Ratajkowskie, a tavollevo nagy szemeivel, mint egy kameleon!
2016. jan. 12. 18:53
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Jah, látod ilyen gebe kell neki. Amúgy meg úgy látszik az üresfejű nőket szereti.
2016. jan. 12. 18:54
 6/38 A kérdező kommentje:
En leginkabb fiuk velemenyere lennek kivancsi! Most ez az alkat olyan szep? Minden masnap a testet hallgatom, hogy milyen jo volt, meg milyen szep volt a feje, blablabla.
2016. jan. 12. 18:55
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok már, nem fiú, de továbbra is tartom a véleményem. Rossz pasival vagy együtt, ennyi!
2016. jan. 12. 18:57
 8/38 A kérdező kommentje:
Joghallgato a csaj, annyira nem lehet buta, na mindegy mar nagyon bant! Nem birom felfogni mi tetszik ezen neki!!! Nem akarom elvesziteni!
2016. jan. 12. 19:00
 9/38 anonim ***** válasza:
Akkor maradj csak vele. Ürítésre jó leszel neki.
2016. jan. 12. 19:02
 10/38 A kérdező kommentje:
Valaki más????
2016. jan. 12. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!