Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "kezel" a barátom minden konfliktust úgy, hogy lelép itthonról egy szó nélkül, sértődötten? Vajon miért nem képes felvállalni, ha probléma van?

Figyelt kérdés
2016. jan. 11. 18:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Azért mert konfliktuskerülő meg attól függ min problémáztok.Ha az csak neked probléma neki nem akkor az is lehet,hogy marhára nem érdekli és ink. elhúz.
2016. jan. 11. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Alacsony a tolerancia szintje a konfliktusoknal. Sokkal-sokkal finomabban probalkozz.
2016. jan. 11. 18:42
 3/6 RRR ***** válasza:
mert még ehhez nem elég felnőtt
2016. jan. 11. 18:59
 4/6 Szabó Andreas válasza:

Én is ugyanilyen vagyok! Én leginkább akkor hagyom ott a barátnőmet, ha egy dolgon egy nap többször is problémázunk! Ilyenkor az ember megtanul beleunni az egészbe, és otthagyni az adott konfliktust, csak ne legyen belőle veszekedés. Nálam a hangulatom határozza meg hogy beszálljak e a veszekedésbe vagy ne! De viszont azt is tudom, hogy ha leálllok veszekedni akkor az ordítozástól kezdve az ajtóbeb*szásig minden kijön rajtam! De hozzáteszem azt is, hogy néha a párom is segédkezik ebben a dologban!

Tehát ha te is konfliktus-generáló Vagy, akkor picit légy empatikusabb. Ha meg nem, akkor ne pedzegetsd neki!

2016. jan. 12. 04:43
 5/6 anonim ***** válasza:

Tudom milyen amit irtal kedves kerdezo

Az en parom is szinte mar egyre tobbszor eljatssza ezt, h atoltozik, les elmegy szo nelkul. En maradok a lakasba a gyerekkel. Este jon semmi szo csak a kulonalvas. Mar tobbet alszik kulon mint velem. Pedig nagyon szeretem es a haragudasa is miatta van. En egy rossz szoval nem bantanam ot meg.

2018. máj. 6. 17:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Mert agyban nem okés. Az, hogy konfliktus van, csak egy dolog. Azt megbeszélni kell, kommunikálni célirányosan, ki mit érez, miért nem jó neki ahogy, s szerinte mit lehetne tenni egy két alternatíva amiben látszik a másik fél igényei felé is nyitott az ember. Ez beszélgetés még akkor is ha fáj, ha tüskének érzi az ember a talpában de őszinte.

Messze nem ugyanaz mint a veszekedés ahol ajtócsapkodás, sértődés, játszmázás a repertoár s csak az számít a másikat letaposva bizonyítsd igazadat mindegy milyen sebeket ejtesz közben a másikon.

A párod nyilván az utóbbit ismeri csak, azt meg ilyen lekezelően akarja megoldani. Csak ez nem működik.

Attól, hogy valamiről az ember nem beszél még létezik s szépen aláássa a kettőtök dolgát. Ha nem sarkalatosan fontos is ami most gond akkor ez a viselkedés lesz majd ami borítja a bilit.

2018. máj. 6. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!