Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akar csalni a barátom?!

Figyelt kérdés

Sziasztok, a barátom múltkor megcsinálta magát és engem is a Simsben és játszott 1-2 órát előttem mikor ott voltam. Tegnap megint nála voltam és néztem ahogy játszik, és egyszer csak áthívott valami miniruhás csajt aki nem én voltam és megcsalt vele! :( Számon kértem, hogy ez mégis mi volt... De szerinte ez csak egy játék, így szórakoztató.

Szerintetek is a saját vágyait éli ki a játékban? :(

2016. jan. 9. 08:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, elnézted a kategóriát, ez a felnőtt párkapcsolatok. A 8 évesek értelmi szintjén lévő ovis problémáiddal menj inkább a tini kapcsolatok kategóriába! Nevetséges vagy, remélem a pasid kidob a hülyeségeid miatt, normális ember ezt nem tolerálná.
2016. jan. 9. 08:54
 2/19 A kérdező kommentje:
Felnőttek vagyunk, nem tinik! Ő 23 én 21...
2016. jan. 9. 08:57
 3/19 anonim ***** válasza:
75%
Életkorod alapján hiába vagy felnőtt, ha a gondolkodásod és a felfogásod szerint nem vagy az! Nem az életkor teszi az érettséget!
2016. jan. 9. 09:00
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Vazze, a Simsben megqrt valakit??? :-D :-D legközelebb meg megdugja a monitort!

Köszi,annyira unalmas volt már a tanulás,felvidítottál! :-D

2016. jan. 9. 09:09
 5/19 anonim ***** válasza:
Az egy játék b.aszki!És az ilyeneknek van barátjuk,elképesztő!
2016. jan. 9. 09:15
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen, egy játék ahol az emberek a vágyaikat élik ki! Menő munkájuk van, nagy házuk, szép autó, gyönyörű barátnő / pasi... És ebben a játékban az én barátom úgy döntött, hogy jó móka engem megcsalni... És akkor még ne legyek kiakadva! :(
2016. jan. 9. 09:18
 7/19 anonim ***** válasza:
Egyszerűen annyira más a férfi és női agy! Hogy a fenébe jönnek ki ezek egymással néha :) (nem ti, hanem a férfiak és a nők)
2016. jan. 9. 09:25
 8/19 anonim ***** válasza:
Ezen logika szerint, ha játékba halomra lövök embereket, várható, hogy a valóságba is kimegyek az utcára, kicsit mészárolni????:)))))))))
2016. jan. 9. 09:29
 9/19 anonim ***** válasza:

Ki tudja gondolatban már hányszor verte telibe a szomszédlányt...

Csak arról ugye nem tudsz,így nem tudsz miatta hisztériázni! :-D

2016. jan. 9. 09:29
 10/19 A kérdező kommentje:

Hát ezek után már nem is tudom mit gondoljak róla... Megéri-e egyáltalán komolyabban tervezni vele... :(

2016. jan. 9. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!