Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt a barátom?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a barátom? Nagyon fáj ez nekem!

Figyelt kérdés

Volt egy làny akivel randizgatott nyàron, de a csaj vègül leterelte. Velem ezutàn jott össze de nagyon sokat beszèl a lànyròl, hogy milyen vicces volt meg csinos, milyen jò no, stb. Mar odaig jutottam, hogy csekkoltam a règi beszèlgetèseiket, meg atkuldtem magamnak egy furdoruhas fotot, amit a csaj kuldott neki anno, hogy jobban meg tudjam nezni. Nem is olyan nagy szam a csaj sztem. 21 eves. En mar teljesen rosszul vagyok a tematol, vhogy mindig feljon. Miert csinalja ezt?

Le akarja lombozni az ombizalmam? A lanyt ugysem erdekli, en meg mellette lennek, de tudom, hogy rosszul van, hogy nem kaphatta meg.

Mit csinaljak?

(L/17)

2016. jan. 12. 18:43
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
A csaj sem magas, szoval nem kell magyarazni! Max 168-170! Pff
2016. jan. 12. 19:21
 22/38 A kérdező kommentje:
Meg ilyen kis nem eszem szenhidratot, heti 4 edzes stb. Ez engem idegesitene...
2016. jan. 12. 19:27
 23/38 anonim ***** válasza:
72%
nem szép dolog az irigykedés :)
2016. jan. 12. 19:31
 24/38 A kérdező kommentje:
22 eves mindjart raadasul, venasszony :D
2016. jan. 12. 19:36
 25/38 anonim válasza:
100%

Szerintem ne pazarold rá az idődet. Ennyiből lejön, hogy még mindig a másikért van oda. Ezt én nem viselném el, és pont nem érdekelne, hogy milyen az a másik: lehetne felőlem egy 120 kilós malacka is, de ha az kell neki, akkor tudomásul veszem és keresek olyat, akinek meg én vagyok a megfelelő.

Egy 26 éves "vénasszony"

2016. jan. 12. 19:39
 26/38 anonim válasza:
A linkelt képen elvő csaj tényleg nem rossz, ALAKRA. Bár nem annyira szeretem amikor már ennyire is látszik a feszes has, de ettől még csinos csajszi. Hasonlók tetszenek vagy még valamivel vaskosabbak, de vékonyabb nem kellene. Ettől eltekintve a barátod viselkedése veled szemben elég paraszt. De ő ilyen. És rajtad áll, hogy tűröd-e vagy sem. Megbeszéled-e ezt vele, hogy ne csinálja vagy szakítasz. Ennyi a történet.
2016. jan. 12. 19:42
 27/38 anonim ***** válasza:
82%
nyugtassatok már meg, hogy nemcsak engem irritál ez a buta tini p3,14csa :D
2016. jan. 12. 19:45
 28/38 A kérdező kommentje:

Persze legyetek oda ezert a sz*r noert, nem akarom elhagyni!

Kedves meg nem utolso sorban penze is van! Nem is ertem hogy ez a h*lye no minek koptatta le nyaron, akkor most lehet o kapna a Michael Kors orakat

2016. jan. 12. 19:49
 29/38 anonim válasza:
100%

"Persze legyetek oda ezert a sz*r noert, nem akarom elhagyni!

Kedves meg nem utolso sorban penze is van! Nem is ertem hogy ez a h*lye no minek koptatta le nyaron, akkor most lehet o kapna a Michael Kors orakat"

Nincs több kérdésem, valószínűleg troll a kérdés (legalább is remélem) :))

2016. jan. 12. 19:50
 30/38 A kérdező kommentje:
Nem a kerdes a troll, hanem csak szimplan ideges lettem, bocs, nem akartam alpari lenni.
2016. jan. 12. 19:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!