Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? Nagyon fáj ez nekem!
Volt egy làny akivel randizgatott nyàron, de a csaj vègül leterelte. Velem ezutàn jott össze de nagyon sokat beszèl a lànyròl, hogy milyen vicces volt meg csinos, milyen jò no, stb. Mar odaig jutottam, hogy csekkoltam a règi beszèlgetèseiket, meg atkuldtem magamnak egy furdoruhas fotot, amit a csaj kuldott neki anno, hogy jobban meg tudjam nezni. Nem is olyan nagy szam a csaj sztem. 21 eves. En mar teljesen rosszul vagyok a tematol, vhogy mindig feljon. Miert csinalja ezt?
Le akarja lombozni az ombizalmam? A lanyt ugysem erdekli, en meg mellette lennek, de tudom, hogy rosszul van, hogy nem kaphatta meg.
Mit csinaljak?
(L/17)
Szerintem ne pazarold rá az idődet. Ennyiből lejön, hogy még mindig a másikért van oda. Ezt én nem viselném el, és pont nem érdekelne, hogy milyen az a másik: lehetne felőlem egy 120 kilós malacka is, de ha az kell neki, akkor tudomásul veszem és keresek olyat, akinek meg én vagyok a megfelelő.
Egy 26 éves "vénasszony"
Persze legyetek oda ezert a sz*r noert, nem akarom elhagyni!
Kedves meg nem utolso sorban penze is van! Nem is ertem hogy ez a h*lye no minek koptatta le nyaron, akkor most lehet o kapna a Michael Kors orakat
"Persze legyetek oda ezert a sz*r noert, nem akarom elhagyni!
Kedves meg nem utolso sorban penze is van! Nem is ertem hogy ez a h*lye no minek koptatta le nyaron, akkor most lehet o kapna a Michael Kors orakat"
Nincs több kérdésem, valószínűleg troll a kérdés (legalább is remélem) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!