Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki nem fog összeroppani?
Utolsó fogadjunk lány vagy :D
Azért nehogy azt hidd, hogy a férfiak mind ilyenek. Általában mindenki rejteget valami turpisságot, amit sohasem tud meg az asszony. Persze vannak kivételek, de ugyanmár ringasd magad álomba... tökéletes őszinteség nincs.
Nem lételemünk a hazudozás, de egy ilyen alkalmat könnyű elfelejteni, és nembeszélni róla többet. Meg sem történt... Soha nem tudja meg asszonyka. Hosszútávú szeretőt persze már nehéz eltitkolni, ezt elismerem.
Gondoljátok csak azt, hogy egy árvaházi kislánynak az a legjobb, ha megtudja megcsalta a szerelme...? Egy utolsó kapaszkodó is beledöfött egy kést...
Lelketeket fog száradni, hogyha esetleg öngyilkos lenne... Úgy osztogassátok a nagy tanácsokat...
Normális esetben azt mondanám, hogy mond meg neki az igazat, de aki ennyire lent van, mint a barátnőd, annak jobb, ha nem tud róla. Ahogy az előttem író is említette: nem hiányzik még egy kés a hátába.
Meg aztán csak 17 éves agy. Tőled még nem várható el (mert a hormonjaid miatt képtelen vagy rá)a hűség, hiszen még gyerek vagy. Az a csoda, hogy egy évig nem néztél máshová.
Ez az egész már nem rád tartozik, hanem egy pszichiáterre. Vagy egy olyan nevelőtanárra, akiben megbízik.
Bár jól sejtem te voltál az egyetlen ilyen.
A lelkileg sérült csajok nagyon veszélyesek... nekem 3 barátnőm is ilyen volt, egyiknek meghalt az anyukája, másikat verte az apja, harmadiknak egy alkoholista állat volt az apja. Én menekülnék a helyedben.
Próbáld megnyugtatni, hogy számíthat rád, barátok maradtok stb... itt az a lényeg, hogy az öngyilkosságot kerüljük el valahogy. Kérj segítséget...
3 mg xanaxba még nem fog belehalni, max alszik egy nagyot nyáladzva. Kb mint egy nagyobb berúgás. De ezzel rohadtul kell vigyázni... ha iszik rá, akkor meg is halhat.
Azért durva ez nekem... 17 évesen mi CS-ztünk a haverokkal. Nem ám szoli, meg modell alakú csajokkal megcsalás, meg xanaxos öngyilkosság, édes f...szom ilyenkor örülök, hogy volt gyerekkorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!