Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek el kéne mondanom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el kéne mondanom a barátomnak?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársam folyton tapogat(, pedig tudja, hogy van barátom). Úgy értem megfogja/megcsapja/ a fenekemet, belemarkol. Simogat, bökdös stb. Ez nekem nem jó, mondtam is neki, de nem hagyja abba. Nem tudom leszerelni egyáltalán.

Távkapcsolatom van. Először is nem tudom, hogy hogy mondhatnám el a barátomnak, másrészt pedig nem szeretném, hogy féltékeny legyen, vagy ilyesmi. A távkapcsolat miatt szerintem talán úgyse tudna mit kezdeni a helyzettel.

Viszont nagyon szeretem őt, és rettenetesen zavar, hogy az osztálytársam ezt csinálja. Rosszul is esik, mert övön alulinak érzem.

Szóval nem tudom, elmondjam-e a barátomnak, ha igen hogyan. Fölöslegesnek érzem, de mégis szeretném, ha tudna róla. Így egyszerűen bűntudatom van és gusztustalannak érzem magam, de nem tudok "védekezni".

2015. nov. 10. 19:39
1 2
 11/18 Mate501 válasza:
100%

1 ha legközelebb fogdos,akkor hord le mindenek (lehetőleg mások szeme előtt) így valószínűleg ki fogják közösíteni.

2 Mond el egy tanárnak (lehetőleg nőnek) hogy fogdos.

3 Barátodnak csak akkor mond el ha már lerendeződött az ügy úgy akkor nem fog féltékenykedni,vagy mond el most és kérj tőle tanácsot.Ne érezd magad rosszul, nem a Te hibád hanem azé a taplóé.

2015. nov. 10. 20:31
 12/18 anonim ***** válasza:
Szólj a tanárodnak. ;)
2015. nov. 11. 07:42
 13/18 b_zsolt55 válasza:
ilyen vákasz még nem volt, ha ember akkor elmondhatod neki azt hogy ez neked nem tetszik.... ha pedig nem ember akkor kicsit durávábban kell elintézni ezt a hejzetet
2015. nov. 11. 08:28
 14/18 anonim válasza:
Szólj a barátodnak :D Majd ő lerendezi
2015. nov. 12. 19:19
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves utolsó

Távkapcsolatról van szó, nincs lehetősége lerendezni

2015. nov. 13. 00:16
 16/18 anonim válasza:
Az igen
2015. nov. 13. 17:27
 17/18 anonim ***** válasza:
na, azóta változott valami? :)
2016. júl. 8. 00:45
 18/18 A kérdező kommentje:
Öhm, igen. Legjobb barátommal nem tartjuk a kapcsolatot, maximum alkalmanként, (volt)barátommal fél éve szakítottunk. Mindkettő fáj, még mindig.
2016. júl. 13. 03:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!