Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kéne mondanom a barátomnak?
Az egyik osztálytársam folyton tapogat(, pedig tudja, hogy van barátom). Úgy értem megfogja/megcsapja/ a fenekemet, belemarkol. Simogat, bökdös stb. Ez nekem nem jó, mondtam is neki, de nem hagyja abba. Nem tudom leszerelni egyáltalán.
Távkapcsolatom van. Először is nem tudom, hogy hogy mondhatnám el a barátomnak, másrészt pedig nem szeretném, hogy féltékeny legyen, vagy ilyesmi. A távkapcsolat miatt szerintem talán úgyse tudna mit kezdeni a helyzettel.
Viszont nagyon szeretem őt, és rettenetesen zavar, hogy az osztálytársam ezt csinálja. Rosszul is esik, mert övön alulinak érzem.
Szóval nem tudom, elmondjam-e a barátomnak, ha igen hogyan. Fölöslegesnek érzem, de mégis szeretném, ha tudna róla. Így egyszerűen bűntudatom van és gusztustalannak érzem magam, de nem tudok "védekezni".
Köszönöm a válaszokat, de nem szeretnék konfliktust.
Egyéb lehetséges megoldás?
Szomorú, hogy vannak ilyen fiúk. (Egyébként vannak olyan lányok, akiknek ez bejön, ez még szomorúbb.)
Szerintem szólhatsz a barátodnak. Nem a te hibád, hogy az a fiú retardált.
Köszönöm szépen a válaszokat :)
Azért sem akarom megütni, mert eredetileg a legjobb barátom (volt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!