Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tette ezt?
Figyelt kérdés
Egy lány megkért hogy táncoljak vele. Mentem is és erre jött valaki és elment vele. A lányt ismerem 4 éve. De ha elhív táncolni nem az lett volna a logikus ha ott marrad velem. Ismerem régóta de mégsém értem sokszor mit miért csinál. Megtudná valaki mondani miért tette ezt. 15 évesek vagyunk és a lány nekem nagyon tetszik.2015. szept. 11. 21:16
1/3 anonim válasza:
De, az lett volna a logikus (és nem csak logikus, hanem fair...vagy méginkább tisztességes), ha veled marad. Ez egy kicsit pofátlanság.
2/3 A kérdező kommentje:
De miért tehette ezt?
2015. szept. 12. 10:37
3/3 anonim válasza:
Ezt csak ő tudja.
Miért nem kérdezed meg tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!