Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Nektek is volt mar olyan erzesetek, hog a masik nem, mintha oda akart volna menni hozzátok, de valamiert mégse tette meg?
Van egy Srac aki tetszik es múltkor megállt a suliban a lépcső elott es megnézett egy kiírást aztán háttal állt a kiírásnak es kb fel percig csak nézett de nem vette elő a telefonját es mintha keresett volna valamit/v.kit de nem feltűnően vagy várt volna. Végül fogta magát es elindult egyedul.
En az ablaknál álltam es olyan érzésem volt, mintha ram várt volna , a b.nom is ott volt velem.
Es ma is megállt az ablak mellett a falnal , elnezett abba az irányba amerre en voltam majd elment. Akkor en nem néztem ra, írtam valamit, de olyan érzésem volt, mintha engem nézett volna :/
Persze, tudom, ha valaki teszik akkor az ember hajlamos túl pörögni az ilyen dolgokat, ezért kérdezem meg tőletek, hogy mit gondoltok :)
Szerintetek?
Hát... Én fiú vagyok, de hozzám még soha nem akart odajönni lány... Nem tetszem nekik :/ (Tudom ez fordítva lenne)
Én meg nem merem megszólítani őket.. :(
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!