Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt mér tette? O. O
Figyelt kérdés
Ma tesi után(utolsó óra) és ott vár az öltöző előtt az osztálytársam.Mondja hogy súg valamit,oda megyek hozzá és ahogy hajolt felém megpuszilt .Utána meg elfutott...Próbáltam utólérni de már elment.
Az osztálytársamról annyit kell tudni hogy mióta ültetéssorán mellé ültettek elég jóba lettünk,beszélgettünk meg úgy elvoltunk.És ezt most nem tudom mire vélni.
2015. szept. 7. 15:29
3/9 anonim válasza:
Ha megmondod hogy hányadikosok vagytok akkor könnyebben tudnék segíteni
4/9 A kérdező kommentje:
7
2015. szept. 7. 15:41
5/9 anonim válasza:
Tetszel neki, csak nagyon fél a reakciódtól. Ha ő is tetszik neked akkor játszd el vele ugyanezt, ha nem akkor NAGYON kíméletesen közöld vele, hogy mi a helyzet.
Am én is 7.-es lány vagyok és nekem is tetszik a ladtársam ezért könnyen a helyébe tudom képzelnk magam. :)
7/9 anonim válasza:
Hát... Úr isten.. Biztos nem félénk a fiú, ennyi erővel el is mondhatta volna hogy tetszel neki... Elég furcsa fiú o.O
9/9 anonim válasza:
Szerintem ennyi idősen még egész aranyos:D
Amúgy lehet fogadás volt vagy tetszel neki. Több lehetőség nem nagyon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!