Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs barátom? (15/L)

Figyelt kérdés

165cm magas,barna hajú,barna szemű,vékony és sportos testalkatú,szép arcú

Sportolok,fuvolázok,gitározok,táncolok,tudok zsonglőrködni,több rajzversenyt nyertem már,125 feletti az IQ-m

Kedves,őszinte,makacs,határozott,realista,de álmodozó,kitartó,különleges személyiség

És szerintetek baj,ha túl magasak az elvárásaim?

2015. aug. 8. 10:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
*mean
2015. aug. 9. 09:48
 32/44 anonim ***** válasza:
elég stréber vagy
2015. aug. 10. 18:52
 33/44 anonim ***** válasza:
Szerintem azért nagy az elvárásod mert a kombináció ritka. A jó tanulók (általába) ezek a visszahúzódó stréber fajta akik nem valami jóképűek. Akik külsőre kellenek neked azok meg a rosszabb tanulók, akik nem arra cseszik el a fiatalkorukat, hogy semmi buli aztán elvégzi a sulit és mehet dolgozni, hanem kiélvezi, hogy fiatal ami miatt rosszabbul is teljesít, de attól még nem egy elveszett nem lesz csöves. Ezért nem értem ezt a felfogást, gondold csak át.. 17/f (rossz tanuló)
2015. aug. 10. 19:03
 34/44 anonim ***** válasza:

"akik nem arra cseszik el a fiatalkorukat, hogy semmi buli aztán elvégzi a sulit és mehet dolgozni, hanem kiélvezi, hogy fiatal ami miatt rosszabbul is teljesít, de attól még nem egy elveszett nem lesz csöves"

nagy marhaságokat beszélsz... gimis koromban nem egyszer kellett felkotorni a barátaimnak részegen, és jó szokásomat ma is megtartom, cigiztem, visszaszóltam, utolsó padban tajoskodtam

egy orvosira járó 20/f

2015. aug. 10. 19:16
 35/44 anonim ***** válasza:
Na látod? Erről beszélek :D
2015. aug. 10. 19:34
 36/44 anonim ***** válasza:
csak úgy mondom, hogy aki majd elvégzi a sulit, és egyből dolgozik az te leszel, és kb nettó 80 ezerért úgyhogy élvezd csak ki ezt a pár jó évet amíg anyád eltart
2015. aug. 10. 19:52
 37/44 anonim ***** válasza:
Amég nem tudod minek tanulok, mennyire kell ehhez tanulni és mi a célom addig nem ítélkezz ;) Tudom mit csinálok és az a 80ezer csak egy töredéke lesz a fizumnak..
2015. aug. 10. 20:44
 38/44 anonim ***** válasza:
jajj majd elmész céencézni mi? :)
2015. aug. 11. 02:45
 39/44 anonim ***** válasza:
Nem annak tanulok, de ez már így nem is fűződik a kérdéshez. Amúgy a diplomával Magyarországon kitörölheted a se*ged ;)
2015. aug. 11. 04:39
 40/44 anonim ***** válasza:

hahaha :D igazad van :D

mert szakmával neked lesz állásod ha a diplomásoknak nem...

gondolkozhatnál kicsit

2015. aug. 11. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!