Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs barátom? (15/L)
165cm magas,barna hajú,barna szemű,vékony és sportos testalkatú,szép arcú
Sportolok,fuvolázok,gitározok,táncolok,tudok zsonglőrködni,több rajzversenyt nyertem már,125 feletti az IQ-m
Kedves,őszinte,makacs,határozott,realista,de álmodozó,kitartó,különleges személyiség
És szerintetek baj,ha túl magasak az elvárásaim?
Szerintem azért nem találod meg a megfelelő fiút, mert a legtöbb nem jó tanuló. Max a stréberek....
Ne aggodj, hogy még nincs pasid. Majd biztos lesz
Tok mindegy ki talalta ki, aki ezt leirja sajat magarol az nagyon el van szallva.
Kicsit vegyel vissza az arcbol, az ugy altalaban sem art.
Ezek mutatjak mennyire bekepzelt vagy:
- "szép arcú "
- "több rajzversenyt nyertem már"
- "125 feletti az IQ-m "
- "különleges személyiség "
Az egesz amit leirtal arrol arulkodik hogy totalisan szerelmes vagy sajat magadba. Nyilvan kamaszkorban ez meg annyira nem karos, de semmikeppen sem egeszseges.
Terj vissza a foldre, ismerd meg sajat magad (igen, a gyengesegeid, a hibaid is) mindenkeppen jot fog tenni.
Amugy meg 15 eves vagy, semmirol sem vagy lemaradva.
Én egész életemben sportoltam, zenéltem és az IQ-m a felső 5%-ba tartozik. De ettől függetlenűl semmi önbizalmam sincs. Az, hogy mennyi at IQ-d semmiben nem tesz téged jobb vagy értékesebb emberré. Persze lehet, hogy majd valakit ez is érdekelni fog, de mégsem leszel értékesebb ezáltal. Én is 15 éves vagyok, és szerintem ebben a korban még nemigazán számít, hogy van-e barátod vagy sem. Persze ez csak az én véleményem.
Szerintem tanulj az elkövetkezendő időkben is nagyon jól, hidd el ez a későbbiekben sokat számíthat. No meg az is, hogy7a megtalálod az "igazit", akkor valószínűleg az ő szemében sokat fog számítani, hogy nem volt már elötte 14 barátod.
Azok alapján amiket leírtál biztos fogsz találni magadnak majd párt. Bár szerintem is kicsit felszínes az amit és amilyen stílusban leírtál.
Szerintem ezekkel a tulajdonságokkal már nem kell sokáig várnod :)) Csak idő kérdése.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!