Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs barátom? (15/L)
Figyelt kérdés
165cm magas,barna hajú,barna szemű,vékony és sportos testalkatú,szép arcú
Sportolok,fuvolázok,gitározok,táncolok,tudok zsonglőrködni,több rajzversenyt nyertem már,125 feletti az IQ-m
Kedves,őszinte,makacs,határozott,realista,de álmodozó,kitartó,különleges személyiség
És szerintetek baj,ha túl magasak az elvárásaim?
2015. aug. 8. 10:45
1/44 anonim válasza:
Hàt, igen baj. Ès ezt most nem azèrt hogy bàntsalak, de van egyàltalàn idõd egy fiùra?
2/44 A kérdező kommentje:
Van
2015. aug. 8. 10:52
4/44 anonim válasza:
Mit értesz magas elvárás alatt?
J, és ki ne hagyjuk, sportolok (hosszútávfutás), zongoráztam, országos tanulmányi versenyen voltam már a döntőben is, és 135 feletti az IQ-m. ;-)
6/44 A kérdező kommentje:
Legyen sportos,jó tanuló,és a kinézet is eléggé számít
2015. aug. 8. 10:59
7/44 anonim válasza:
"különleges személyiség"
Mert bekepzelt vagy, de nagyon.
8/44 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik, hogy felszínes vagy, aki mindet elvár, de ő maga közel annyit sem tud nyújtani. Persze, pár mondatból nem lehet megismerni egy embert, de az írásod alapján nekem ez jön le.
9/44 A kérdező kommentje:
A különleges személyiséget nem én találtam ki,mindenki aki vel elkezdek beszélgetni és mostanában ismert meg azt mondja
2015. aug. 8. 11:20
10/44 anonim válasza:
ja, szerintem is te a "jó pasit" keresed... jajj hosszú lesz még a jellemfejlődésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!