Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom, mi lehet a baj velem?
Figyelt kérdés
17 éves, mások szerint szép lány vagyok. Az utcán is meg szoktak nézni, de egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól, sőt, szerintem eléggé félénk vagyok ilyen téren. Normálisan öltözködöm, de nem vagyok az a magamutogató típus, és még csak nem is vagyok buta lány. Hazudnék, ha azt mondanám, nem számít a külső, de azért nyilván nem tökéleteset keresek. A legtöbb korombelinek most van kapcsolata, és nagyon zavar, hogy nekem nincs. Nem azért, mert tömeg ember szeretnék lenni, hanem tényleg szeretnék már valakit. Sokaknak minden héten más barátjuk/barátnőjük van, (hangsúlyozom, én nem ilyen akarok lenni) én meg képtelen vagyok találni egy rendes fiút. Persze randiztam már pár sráccal, de ilyen is nagyon ritkán van. Legutóbb fél éve. Eljárok bulizni is néha, de valahogy sosem jön össze. Szerintetek mi lehet a baj? Vagy csak simán ilyen szerencsétlen vagyok?2015. júl. 30. 17:52
1/11 anonim válasza:
elóbbutóbb lesz valakid, nyugi:D csak nehogy elkövesd a hibát hogy ha lesz egy lehetőséged, kapcsolatot kezdesz vele akármilyen idióta is. én is pont akkor találtam valakit mikor nem számítottam rá, azóta annak már vége, de szerintem legközelebb is ugyanakkor lesz ha nem számítok épp rá :D
2/11 anonim válasza:
írtad, hogy félénk vagy, talán ez a baj :)
3/11 anonim válasza:
Nincs semmi baj veled...ha tényleg ilyen vagy, akkor csak szerencsétlen vagy kicsit ilyen téren :D
Biztos a fiúk nem mernek megszólitani :D
15 F
4/11 anonim válasza:
Én is pont így vagyok, ahogyan te. :/ 17/f
7/11 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs veled. Csupán te többet vársz egy kapcsolattól, mint az átlag. Ez pedig észrevehető a kisugárzásodon is. Így azok, akik ezt nem tudják megadni, be sem próbálkoznak.
Nevezhetjük ezt természetes szelekciónak is...a lényeg, hogy ne kapkodj el semmit, de ha érzel valakiben többet, mint eddig, ne utasítsd el.
8/11 anonim válasza:
#4 vagyok. Ha gondolod írj egy privit :)
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:))
2015. júl. 30. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!