Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs barátom, mi lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs barátom, mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés
17 éves, mások szerint szép lány vagyok. Az utcán is meg szoktak nézni, de egyáltalán nem vagyok elszállva magamtól, sőt, szerintem eléggé félénk vagyok ilyen téren. Normálisan öltözködöm, de nem vagyok az a magamutogató típus, és még csak nem is vagyok buta lány. Hazudnék, ha azt mondanám, nem számít a külső, de azért nyilván nem tökéleteset keresek. A legtöbb korombelinek most van kapcsolata, és nagyon zavar, hogy nekem nincs. Nem azért, mert tömeg ember szeretnék lenni, hanem tényleg szeretnék már valakit. Sokaknak minden héten más barátjuk/barátnőjük van, (hangsúlyozom, én nem ilyen akarok lenni) én meg képtelen vagyok találni egy rendes fiút. Persze randiztam már pár sráccal, de ilyen is nagyon ritkán van. Legutóbb fél éve. Eljárok bulizni is néha, de valahogy sosem jön össze. Szerintetek mi lehet a baj? Vagy csak simán ilyen szerencsétlen vagyok?

2015. júl. 30. 17:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Semmi probléma veled amíg te így érzed jól magad a bőrödben,fő lényeg ne változz senkiért és a szerelmet meg minnél jobban hajtod annál később lesz, türelem rózsát terem, hasonló cipőben járok / jártam én is és évek alatt megtanultam hogy ha nem hajtod eléred, csak lazán, de félénk típusnak szokták és én is szoktam ajánlani a neten keresztüli beszélgetést, szocializálódást, így egyre jobban fog megszűnni ez a félénkség.Ezt igazolni is tudom, van egy külön csoport erre az egyik városban kialakulva ahol ilyenekkel foglalkoz(unk)

Netán segítség kell priv bárki

17/f

2015. aug. 2. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!