Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek miért nincs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nincs barátom? (15/L)

Figyelt kérdés

165cm magas,barna hajú,barna szemű,vékony és sportos testalkatú,szép arcú

Sportolok,fuvolázok,gitározok,táncolok,tudok zsonglőrködni,több rajzversenyt nyertem már,125 feletti az IQ-m

Kedves,őszinte,makacs,határozott,realista,de álmodozó,kitartó,különleges személyiség

És szerintetek baj,ha túl magasak az elvárásaim?

2015. aug. 8. 10:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Kit érdekel, mit csinálsz, és mit nem. Ami fontos az a személyiség, meg mennyire lehet veled beszélgetni, stb; meg természetesen egy minimális szalonképes kinézet
2015. aug. 8. 12:22
 22/44 anonim ***** válasza:
35%

Mert egy el**szott **rva vagy. Azért, b+!

Hogy lehet már ilyen önpromó kérdést kiírni? :DD

Nekem sose kéne egy ilyen csaj. Amiket kiírtál magadról, számomra egyiksem számít. Ezt az önéletrajzodba írd :) Esetleg az utolsó előtti sor lenne érdekes, de mondani bármit lehet, kitudja milyen vagy...

Mellesleg Te vagy a 4. millió-millió ilyen kérdező.

Nem értem miért erőltetitek ezt a "miért nincs barátom" dolgot.

2015. aug. 8. 12:40
 23/44 anonim ***** válasza:
46%
Hát mert nem... különben én percenként 10000szót olvasok, fotografikus a memóriám, tudok magam ellen sakkozni, és nem hiszem, h az IQt lehet mérni de nekem 207...
2015. aug. 8. 14:03
 24/44 anonim ***** válasza:
12%

Nem baj ,hogy magasak az elvárásaid bár én lentebb tenném annyival ,hogy csak számomra helyes és kedves legyen..

Ja és én is 15/L vagyok 145 feletti az IQ-m kedves,optimista,barátságos,és vicces személyiség vagyok.Freestlye focizok, és lovagolok..

2015. aug. 8. 16:35
 25/44 A kérdező kommentje:
24-es köszi,hogy te nem csesztél le...
2015. aug. 8. 16:46
 26/44 anonim ***** válasza:
Na hát figyelj, önbizalomból nincs hiányod. Ez jó, csakhát ahogy mondani szokták: a kevesebb néha több. A magas elvárásos kérdést meg meg is válaszoltad, "túl" magas. Amiket leírtál magadról az mind jó de egy párkapcsolatban nem igazán számít a rajzverseny. Ha van még bármi kérdésed tedd fel ;) 15/f
2015. aug. 8. 17:36
 27/44 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan nagyok az elvárásaid.De tedd lentebb az elvárásaidat, pl csak legyen kedves jóképű helyes stb..És ne várj azonnal ilyen kisportolt helyes gyereket és még jótanuló is..Nekem az a tapasztalatom ,hogy aki kisportolt és szörnyen helyes az ba**ik a tanulásra:"D Tisztelet a kivételnek..Bár ismerek olyat aki kisporolt helyes és kitűnő tanuló.. na mind1:"D
2015. aug. 8. 19:48
 28/44 anonim ***** válasza:
#23: hihető... :D
2015. aug. 8. 20:46
 29/44 anonim ***** válasza:

Látom, nem sokaknak nem tűnt fel az első hozzászólásomban az irónia.

A felszínes, kapcsolat szempontjából irreleváns dolgaimat pont azért tütnettem fel, mivel ezeknek semmi jelentősége egy kapcsolatban.

Az, hogy jól rajzolsz, egy tök jó dolog, gratulálok érte, de irreleváns egy kapcsolat szempontjából.

Ugyanez igaz a fuvolázásra, gitározásra, zsonglőrködésre is.

A portolás lehet imponáló, de szintén nem ezen fog múlni, hogy valaki beléd szeret-e.

Abból, ahogy magadat jellemzed, semmi lényeges nem derült ki, ellenben az önfényezés megvan. Igen, ez önfényezés, mivel semmi releváns dolgot nem mondasz el, csak dicsekszel az eredményeiddel.

Igen, dicsekvés, mert nagyon nincs köze a párkereséshez.

A magas elvárásokkal meg nincs baj. Én azt mondom, az ember ne érje be akárkivel. De a te elvárásaid nagyrészt irreleváns, felszínes dolgok.

Oké, legyen olyan a külseje, amilyen csak a mesében van. De azt azért ugye tudod, hogy ilyen jellegű elvárásoknál, meg ahol a külsőre alapozódik a kapcsolat, ott azért neked is fel kéne mutatnod valamit.

A sport- és a tanulmányi eredmények meg tényleg nem kéne, hogy releváns tényezők legyenek.

Miután te minden alapján szelektálsz, csak az alapján nem, ami egy kapcsolatban lényeges, így nincs min csodálkozni.

2015. aug. 8. 22:56
 30/44 anonim ***** válasza:
Utolsó, a fuvolázás nem irreleváns ;) if you know what i means
2015. aug. 9. 08:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!