Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megcsaltam a barátom. Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bulizni voltunk és lerészegedtünk. Az egyik fiú ismerősöm lekapott, én pedig nem tiltakoztam. A barátommal nemrégóta vagyunk együtt, és én ezek szerint nem is szeretem, ha már egyszer így viselkedtem vele, és ezekután nem tudnék a szemébe se nézni, mert nagyon szégyellném magam, ezért szakítani fogok. A kérdés az, hogy őszintén mondjam el neki a történteket, vagy szakítsak vele más indokból?

2015. máj. 24. 17:50
1 2
 11/13 anonim válasza:

A legszemetebb dolog lenne szakítani vele, és még csak meg sem mondani neki, hogy miért! Arra nem gondolsz, hogy magában fogja keresni a hibát emiatt?

A legkorrektebb az lenne, ha elmondanád neki, hogy vele akarsz maradni, de ez a dolog történt. Persze csak ha vele akarsz maradni, akkor mondd azt, hogy vele akarsz maradni, ezt csak feltételeztem, hogy így van. Ha szakít veled, akkor így jártál, de szerintem ne azon agyalj, hogy hogyan menthetnéd ki magad ebből a helyzetből, hanem hogy hogyan tehetnéd jóvá. Nem könnyű, de ez a helyes út...

2015. máj. 24. 21:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondd el neki hogy egy ribizli vagy és megcsaltad aztán hagyjad hogy kidobjon és ő is elhordjon mindennek JOGOSAN.

Szánalmas vagy

2015. máj. 24. 22:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Oke :)
2015. máj. 25. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!