Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mit tegyek? 4 éve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit tegyek? 4 éve van barátom. Szeretem és tisztelem.2 hónapja megismertem valakit, akivel végül többször megcsaltam. Elmondtam a barátomnak mert tudom, ezt nem érdemli/érdemelte meg.

Figyelt kérdés

Végül ahelyett hogy kiborult volna és elküldött volna a fenébe, azt mondta, oldjuk meg.

A szívem az új felé húz, az eszem pedig vissza.

2015. febr. 2. 10:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
91%
Jobb lesz a barátodnak nélküled!
2015. febr. 2. 10:25
 2/20 Gőgö$_Gúnár ***** válasza:
83%

Hagyd el

Jobbat érdemel nálad.

3/20 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el a mostanit.

Ha tisztelnéd/szeretnéd, akkor nem csaltad volna meg.

4/20 anonim ***** válasza:
77%
4 évet így tönkretenni. Köpd magad szembe.
2015. febr. 2. 10:26
 5/20 anonim ***** válasza:
52%
Semmi sem jó ezeknek a lányoknak... :)
2015. febr. 2. 10:27
 6/20 anonim ***** válasza:
És te tudsz tisztelni egy olyan srácot, akinek ha képletesen is, de az arcába vizelnek, és még csak fel sem háborodik??? Komolyan?
2015. febr. 2. 10:29
 7/20 anonim ***** válasza:
Nemhogy örülnél annak, hogy ilyen barátod van, aki szeret téged annyira, hogy hajlandó megbocsátani és megoldast keres a problémára. Ha neked ez nem számít, mert unod már, vagy bármi... ami miatt megcsaltad, akkor szakíts vele. Az azert becsülendő, hogy őszintén elé álltál és bevallottad, amit tettél.
2015. febr. 2. 10:31
 8/20 anonim ***** válasza:
80%
Mi abban a becsülendő? Hazudott volna tovább? Ez a minimum, nem becsülendő.
2015. febr. 2. 10:36
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szívem az új felé húz. Mi a kérdés? A barátod helyében pedig már ott helyben szakítottam volna.
2015. febr. 2. 10:38
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
És nem hiszem el, hogy az ilyen nőknek jár normális pasi, én meg évek óta szenvedek. Vicc.
2015. febr. 2. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!