Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek? 4 éve van barátom. Szeretem és tisztelem.2 hónapja megismertem valakit, akivel végül többször megcsaltam. Elmondtam a barátomnak mert tudom, ezt nem érdemli/érdemelte meg.
Végül ahelyett hogy kiborult volna és elküldött volna a fenébe, azt mondta, oldjuk meg.
A szívem az új felé húz, az eszem pedig vissza.
4 év ide vagy oda, semmi értelme, ha a másikkal szívesebben lennél. innentől kezdve már nem tudom, mit vársz, nem lehet ugyanolyan, mint régen. a barátod felől a bizalom megszűnése, a te részedről meg a szerelem hiánya. boldog tudnál lenni életed végéig egy olyan kapcsolatban, ahol csak azért vagy benne, mert jó döntés, okos döntés, satöbbi? ha a szíved nincs benne a dologban, akkor megette a fene. szerintem. én szakítanék, sőt, meg is tettem hasonló helyzetben (csak ott még a megcsalás rész előtt), és nem bántam meg. akkor nehéz volt, akkor kétséges volt, hogy jó döntés-e, de az idő engem igazolt.
22/l
hülye helyzet, érthető, ha jó pár év után a friss falat érdekesebbnek tűnik, de van olyan jó fej a barátod, hogy elnéz ettől és meg akarja oldani a dolgot, itt már csak tényleg azt teheted, hogy leüllsz és eldöntöd, hogy mit akarsz az élettől. Igazából nagyon szerencsés vagy, hogy te választhatsz egy ilyen szituációban és dönthetsz nyílt lapokkal is a sorsodról, anélkül, hogy titkolni kellene valamit.
Sok sikert!
Kedves 8-as,
Lehet, hogy számodra természetes és szerintem is célravezetőbb az őszinteség, de nem mindenkinek egyértelmű. Sokan sunnyognak és gerinctelenek. Valószínűleg ezt becsüli benne a srác is. Nem kell mindig a negatívumokat látni.
Nem vagy kispályás..... :)
A párod tuti, hogy szeret és elég érett ahhoz, hogy először magában keresse a hibát, mert Ő tudja, hogy egy Nő akkor kefél félre ha nem foglalkoznak vele eleget.
Ami a megcsalást illeti...ez szexkapcsolat volt? Találkoztatok más egyéb okból is? Bemutatott Téged a barátainak, ismerőseinek?
37F
áá!!!! az eszem megáll...
írod hogy tiszteled meg szereted?????
akkor nem csaltad volna meg TÖBBSZÖR is!!!!!!
ez az egész ott kezdődik hogy a fiú tényleg szeret téged,azon is túl lát,a szívével,hogy te bunkó módon megcsaltad,és akkor kérdezed ezeket hogy mit tegyél...
mond meg neki hogy milyen voltál.. és ne kinozd szenvedtesd őt,mert ez gyötrelmes dolog!!!!!
valóban nem érdemelte meg ,de majd ezek után mást fog érdemelni aki nem csalóka.. ez szerintem az igazság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!