Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom, ez normális?
Figyelt kérdés
Szóval már nem olyan jó vele de mégsem szakítok vele és múlthéten megtörtént a dolog de nem éreztem lelkiismeret furdalást ez azért lehet mert már nem szeretem?
NEm tudom eldönteni,hogy mit érzek iránta.
Nem merek szakítani pedig 22 éves vagyok bármikor találnék mást.
2015. ápr. 3. 16:20
1/12 LazyJones válasza:
Megszokottnak megszokott. Normálisnak sosem normális. Önző vagy és megbízhatatlan, aki csak a saját örömével foglalkozik. Növessz gerincet, és rendezd először a kapcsolatodat, és csak utána járj répalesre.
2/12 anonim válasza:
Szerintem egy világi méretes f****z vagy..
4/12 anonim válasza:
Hülye vagy. Ennyi idősen ennyire éretlen vagy? Minek vagy együtt valakivel, ha nem szereted és csakúgy megszokásból vagy vele. Idióta vagy. Saját életed úgy teszed tönkre, ahogy akarod. De legalább másét ne keseritsd meg. Őszinteség... Hallottál már erről a szóról?
6/12 anonim válasza:
A mai világban tok " természetes ". Azert mert csaj akkor már riba.c de ha pasi akkor csak megbotlott... Amíg magadba eltudod rendezni addig nincs gond (Ja es persze a masik soha ne tudja meg, ez a legfontosabb)
23f
7/12 anonim válasza:
A pasikat mentse meg az Isten tőled.
8/12 anonim válasza:
Qurva vagy de nem baj az,bár többen lennétek és olcsóbbak.
36/F
9/12 anonim válasza:
Jobb így,hogy egy hazug r ibanc lettél?
10/12 anonim válasza:
Ha nem normális akkor visszacsinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!