Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a pasimat, normális hogY meg se bántam?
Figyelt kérdés
akik megcsaltak már valakit azok miért tették ? és nem volt lelkiismeret furdalásotok?2012. szept. 18. 15:59
2/10 anonim válasza:
Ribanc vagy, és nem szereted a párod. Szegyeld magad!
4/10 anonim válasza:
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy R-I-B-A-N-C.
5/10 anonim válasza:
nem vagy akkor szerelmes a párodba vagy nem is érzel iránta semmit
6/10 anonim válasza:
Persze ez a világ legtermészetesebb dolga, ha már nem szeretem inkább játszok vele! Széép!..Grat!
7/10 anonim válasza:
nem vagyok ribanc ennek volt oka.. és én még érzek valamit iránta de nem szerelem :S csak úgy elvagyunk ..megszokás vagy nem tudom ,azt hittem majd megbánom és jobb lesz vele utána de nagyon nem ez lett:S
8/10 anonim válasza:
Normális.
Viszont amíg teheted cseréld le mielőbb, mert hosszú távon macerás megcsalásokon kiélni magad.
9/10 Bubu maci válasza:
már ne is haragudj de ez kérdés??? :O
valakit megcsalni szánalmas...ez olyan mint hogy te imádsz valakit oda adod neki a lelked (már ha neked van)
ő meg más lányokat kényeztet melletted ...és te meg tudod neked ez hogy esik?
undorító dolog volt ez ....nem csodálom hogy a pasik azt mondják manapság sok a ribanc szégyent hozol a női nemre.....és hogy van bőr a képeden utána még vele lenni....???????
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!