Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bulizni voltunk és lerészegedtünk. Az egyik fiú ismerősöm lekapott, én pedig nem tiltakoztam. A barátommal nemrégóta vagyunk együtt, és én ezek szerint nem is szeretem, ha már egyszer így viselkedtem vele, és ezekután nem tudnék a szemébe se nézni, mert nagyon szégyellném magam, ezért szakítani fogok. A kérdés az, hogy őszintén mondjam el neki a történteket, vagy szakítsak vele más indokból?2015. máj. 24. 17:50
3/13 anonim válasza:
Mondd el neki. Aztán majd kisakkozzátok ketten, hogy mi legyen
4/13 anonim válasza:
Mindenki megérdemli az igazságot.:)
5/13 A kérdező kommentje:
Attól félek, ha elmondom neki, el lennék hordva mindennek az iskola előtt (amit meg is értenék), valamint a fiúnak se akarok rosszat, akivel megcsaltam a barátom.
2015. máj. 24. 18:01
6/13 anonim válasza:
De nagylelkű vagy! :D Nem akarsz rosszat egyikőtöknek se, ez annyira édes.
Mindenki megérdemli az igazságot, nem? Elmondod, hogy neked nem jelentett semmit, részeg voltál, hülye voltál, megtud -e bocsátani. De az, hogy más indokból szakíts vele, ez nagyon nagy gerinctelenség lenne, nem gondolod? :S Amúgy is, miért kellene megtudnia az egész iskolának? Ha már vagytok annyira érettek, akkor a barátod tudja felnőtt ember módjára kezelni a dolgot.
7/13 anonim válasza:
Mondd el neki az őszintét!
És ha magamból indulnék ki, ne is gyere össze a másik sráccal, mert egyrészt még ennél is gerinctelenebb lennél, másrészt nagyon össze lenne verve.
8/13 anonim válasza:
mondd el neki és vállald a következményeket
9/13 A kérdező kommentje:
Eszem agaban sincs osszejonni vele. Jodarabig senkivel. Semmit nem jelentett egyikunknek sem. Igazatok van, elmondom neki.
2015. máj. 24. 19:02
10/13 anonim válasza:
Ha a pasid igazán szeret szerintem megfogja érteni hogy nem akartad csak éppenséggel nem voltál józan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!