Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire aggasztó, hogy 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire aggasztó, hogy 17 évesen még nem volt sose barátnőm, első csókom?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem 17 és őszintén szólva elmondhatom magamról hogy elég jól nézek ki, sportos vagyok, magas, nagyon jó a genetikám, persze tudok 1-2 negatívumot is mondani de nem olyan meghatározóak. Rengeteg lánynak tetszek és tetszettem, ez feltűnt, viszont olyan aki nekem is bejött volna és úgy alakult volna hogy összejöjjünk, olyan még nem volt. A legmesszebb ameddig jutottam az a “talking stage”, azt kb 5-10 lánnyal, és mindegyiknek vége lett valahogy. Azt látom hogy szinte már mindenki körülöttem tele van tapasztalattal, több éves kapcsolataik vannak, bármelyik csajt feltudják szedni stb.

jan. 30. 16:54
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Abszolút nem gáz . Még nagyon fiatal vagy , nem késtél le semmiről .

Nézd , én idén leszek 37 éves sose volt még párkapcsolatom ,se első csók hogy az első szexről ne is beszéljünk , na látod ez a gáz az én esetem a gázos nem pedig a tied

febr. 1. 21:24
 22/23 anonim válasza:
Amikor én annyi idős voltam mint most te ha akartam is volna nem tudtam csajozni ugyanis előnytelen volt a külsőm egy 120 kg-s ronda kövér disznó kinézetű voltam észre sem vettek a csajok
febr. 1. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
20 éves lány vagyok és nekem sem volt semmi. Nyugi nem maradtál le semmiről.
febr. 2. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!