Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire aggasztó, hogy 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire aggasztó, hogy 17 évesen még nem volt sose barátnőm, első csókom?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem 17 és őszintén szólva elmondhatom magamról hogy elég jól nézek ki, sportos vagyok, magas, nagyon jó a genetikám, persze tudok 1-2 negatívumot is mondani de nem olyan meghatározóak. Rengeteg lánynak tetszek és tetszettem, ez feltűnt, viszont olyan aki nekem is bejött volna és úgy alakult volna hogy összejöjjünk, olyan még nem volt. A legmesszebb ameddig jutottam az a “talking stage”, azt kb 5-10 lánnyal, és mindegyiknek vége lett valahogy. Azt látom hogy szinte már mindenki körülöttem tele van tapasztalattal, több éves kapcsolataik vannak, bármelyik csajt feltudják szedni stb.

ma 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire nem aggasztó. Jók az alapjaid, innentől már csak a szerencsén múlik, hogy mikor futsz össze a megfelelő partnerrel.
ma 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, semmiről nem maradtál le, van még időd :D Szerintem jobb is nem elsietni.
ma 17:48
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató, viszont kicsit mégis úgy érzem hogy lemaradok valamiről, igaz mondjuk a szakítás fájdalmáról is.
ma 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Majd lesz nyugi meg van idod 😊
ma 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Semennyire!

Engem jobban aggaszt az, amikor egy gyerek össze-vissza kufircol és 14 évesen is már egy kivénhedt kvának néz ki.

Minek aggódsz?!

Ha majd összejössz azzal, akivel minden klappol, akkor örülni fogsz, ha neked nem lesz híred..

Nem kell elkapkodni csak azért, mert a többiek szembe jönnek veled az autópályán. Ők csinálják rosszul, te meg még nem vagy elhasználva.

Örülj neki!

Én a falra tudnék mászni a sok idióta kisiskolástól, akik össze-vissza nemi életet élnek, aztán ide jönnek kétségbeesetten segítséget kérni, hogy akkor lesz-e belőle gyerek meg stb.

Hova rohantok ?!

ma 23:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Miről maradnál le ?!

Semmi olyan nincs, amit ne lehetne később, érettebben megélni...

ma 23:33
 7/7 anonim ***** válasza:

A világban háborúk zajlanak. Éhség, és pusztulás.

Hidd el, ez a legkisebb probléma, hogy pont neked nem volt még csókod:)

ma 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!