Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire aggasztó, hogy 17...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire aggasztó, hogy 17 évesen még nem volt sose barátnőm, első csókom?

Figyelt kérdés
Nemrég lettem 17 és őszintén szólva elmondhatom magamról hogy elég jól nézek ki, sportos vagyok, magas, nagyon jó a genetikám, persze tudok 1-2 negatívumot is mondani de nem olyan meghatározóak. Rengeteg lánynak tetszek és tetszettem, ez feltűnt, viszont olyan aki nekem is bejött volna és úgy alakult volna hogy összejöjjünk, olyan még nem volt. A legmesszebb ameddig jutottam az a “talking stage”, azt kb 5-10 lánnyal, és mindegyiknek vége lett valahogy. Azt látom hogy szinte már mindenki körülöttem tele van tapasztalattal, több éves kapcsolataik vannak, bármelyik csajt feltudják szedni stb.

jan. 30. 16:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Semennyire.
jan. 31. 11:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen lett először barátnőm, első csókom, minden hasonló.

Van olyan ismerősöm, aki - meglehetősen csinos, értelmes lány létére - 20 évesen most van első kapcsolatában.

Ne stresszelj rá.

jan. 31. 12:10
 13/23 anonim ***** válasza:
Nyugi. Semmiről nem maradsz le.
jan. 31. 13:29
 14/23 anonim ***** válasza:
74%
Mostanában a fiatalok felének huszas évei közepéig nincs párkapcsolata, ezt mutatják a felmérések. Ezért nincs mit szégyenkezni. Legalább nem törik össze a szívedet. Ha nincs nő, nincs sírás - énekelte már Bob Marley is (No woman no cry)
jan. 31. 17:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást
jan. 31. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
46%

Nos, Kérdező.

Nem leszek népszerű a kommentemmel, de leírom neked az igazságot. Azért írom le, mert a csajozasban sikertelen srácokat gyakran nyugtatgatják azzal, hogy nincs velük gáz (ennél már csak az a rosszabb, amikor a csajok elmondják, hogy milyen cuki fiú vagy, aztán szembesülsz azzal, hogy csak barátnak vagy jó).

Azért mondom ezt el neked, mert a megnyugtató kommentek arra sarkallhatnak, hogy hogy belekényelmesedj a témába, aztán azt veszed észre, hogy közel 30 évesen még szűz vagy. Szóval.

Az életet az alapoktól kell felépíteni, és minden korban megvannak a mérföldkövek. Ha ezeket nem éred el, abból gondok lehetnek. Például az érettségi bizonyítványt 18 évesen kell megszerezni. Le lehet érettségizni persze 30 évesen is egy esti iskolában, de akkor nehezebb lehet.

A csajozásról ugyanezt gondolom. Ahhoz, hogy könnyebben menjen a csajozás, az alapokat tinédzser korban kell lerakni. Ekkor kellene, hogy meglegyenek az első randik, stb. Ha úgy lépsz be a huszonéves korba, hogy semmid sem volt, akkor hátrányban leszel. A nők többsége 20 évesen már nem szűz (a szüzességről vannak statisztikák) te meg még egy nőnek sem fogtad meg a kezét... Ezt pótolni kell, és nehezebb lehet. Persze lehet szerencséd, mint a #9-es válaszolónak, de járhatsz úgy is, minz azok a sikertelen huszonéves srácok, akik a Felnőtt párkapcsolatok rovatban írnak, és szenvedés nekik a csajozás. Ha meg akkor sem fog összejönni a dolog, elindulsz az incel létforma felé.

Tehát én azt mondom neked, hogy nem késtél még el, de ha belekényelmesedsz ebbe a helyzetbe, gondok lehetnek. Ne legyél egy sikertelen huszonéves. Szóval kapd össze magad.

jan. 31. 18:36
 17/23 anonim ***** válasza:

#16 Azt senki nem mondta, hogy kényelmesedjen bele, legalábbis szerintem senki nem úgy értette.

Nyilvánvalóan, aki barátnőt akar, az dolgozzon a témán. Legyen igényes (a kinézet egy jelentős része genetika, de a többi igényesség, kondi, öltözködés, illat), szeresse magát (az önbizalom és önszeretet elengedhetetlen), és próbálkozzon (a sült galamb ugye).

De úgy gondolom, teljesen fölösleges rágörcsölni a témára. Tizenhét évesen fiatal még. Valaki huszonötéves korában kerül először kapcsolatba, és jól működik. Az egyik legközelebbi barátom meg 17 évesen több, mint tíz nővel lefeküdt, és most, hogy rájött, hogy kapcsolatot/szerelmet akar, teljesen tanácstalan.

Nem azt mondom, hogy a kérdező vagy akárki szarjon a témára és ne tegyen magáért semmit, mert úgy nyilván soha nem is lesz semmi. De nem kell rágörcsölni, meg bestresszelni.

jan. 31. 18:41
 18/23 anonim ***** válasza:
47%

Még valami, a #14-es kommentre egy reakció:

"Mostanában a fiatalok felének huszas évei közepéig nincs párkapcsolata, ezt mutatják a felmérések."

Pontosabban: huszonéves srácokról lehet szó. De szenvednek is azok eleget, nem érzik magukat jól. Ne legyenek ők a példaképek.

Ráadásul, mivel nem tanultak meg csajozni, aligha boldogok abban a párkapcsolatban, ami összejött nekik. Ezt ne úgy képzeljük már el, hogy Mórickának 25 éves koráig senki sem volt, aztán összejön egy csinos fotómodellel. 😅

Egy átlag/átlag alatti nővel jön össze, aki nem is az esete, csak annyira kellene már neki nő, hogy leadta az igényeit, és igent mondott az első nőnek, aki szóba áll vele.

jan. 31. 18:43
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy görcsöljön rá a témára. Csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy ezt a területet is építeni kell. Természetesen nem kell rágörcsölni, ezt én sem állítom.

#16, #18 voltam

jan. 31. 18:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire. Még nekem sem volt egyik sem.

18/f

jan. 31. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!