Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől rondának fog találni?
Nagymamád biztos igazi nagymama????
Mikor mond ilyet egy nagyi?
Nagyi nemvót' megbszva évek óta. Kicsit a fejébe szálltak a dolgok.
Van akin kifejezetten szexi a fogszabi.
Te szereted de ő téged?
Milyen nagyi az ilyen hm?
Kérdem én
Nagyanyád egy bunkó.
Egyrészt hülyeséget akar (lebeszélni egy fontos kezelésről), másrészt megsért egy olyan dologgal, amiről fingja sincsen, hogy gáz-e vagy sem.
A fogszabályzó meg kifejezetten menő. Az USA-ban, ahol baromi drága az orvosi ellátás, a szegényebbek, akik nem engedhetik meg maguknak a valódi fogszabályzót, direkt kamu-fogszabályzót hordanak, hogy azzal menőzzenek.
Én már túl vagyok a negyvenen, és most fogok felrakatni megint fogszabályzót, egy rakás pénzért. Sajnos nekem gyerekkoromban nem volt, csak huszonévesen, és azóta visszarendeződött, és most megint kell.
Gyerekkorban érdemes megcsináltatni, akkor tartós a hatása, illetve bizonyos dolgokat később nem is lehet, csak amíg növésben van az állkapocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!