Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Innentől rondának fog találni?
Figyelt kérdés
Van egy fiú a gimiben, aki nagyon tetszik nekem. Úgy látom ő is felfigyelt rám, mert egymás előtt mind a ketten csak mosolygunk egymásra.Viszont idén ősszel már felrakják a fogszabályzóm és kicsit félek, hogy hogy fogja őt érinteni. A nagymamámra legutóbb eléggé megharagudtam, amikor azt mondta, hogy: Készülj fel 2 évig biztos nem lesz barátod! Rosszul esett. Szerintetek?2017. jún. 22. 20:03
11/14 anonim 

válasza:

A fogszabályzó nagyjából mindenkinek jól áll, sokat mosolyogj, TUDOM hogy jól áll:))
Egyébként meg ha neki így nem kellesz elgondolkodnék hogy biztos Ő-e az akitől szeretnél valamit...
12/14 anonim 

válasza:

A pokoba nagyiddal, gonosz banya
13/14 anonim 

válasza:

Hát, kétlem hogy engem zavarna akiket ismerek aki szép volt ugyanúgy szép maradt, aki ronda legalább a foga egyenes lett xdd
14/14 A kérdező kommentje:
Látom a nagymuterom sztár lett! :DD Ne haragudjatok rá, ha én se teszem már.Fontos a megbocsátás. :)A válaszokat viszont köszönöm,remélem igazatok lesz és jól áll majd a fogszabályzó.
2017. jún. 23. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!