Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti milyen lányokat tartotok rondának?
Figyelt kérdés
Képpel is szemléltethetitek!2016. dec. 9. 19:02
1/17 anonim válasza:
Nem lehet csak egy keppel szemleltetbi..csunyanak erzed magad?
3/17 A kérdező kommentje:
#1: Igen.
#2: De én a Te véleményedre vagyok kíváncsi.
2016. dec. 9. 19:09
4/17 anonim válasza:
küldj képet privátba és elmondom a véleményem :)
5/17 anonim válasza:
Ez az, hogy nálam ez elég érdekes, képpel pedig nem tudnám elmagyarázni, mert ugye akkor egyből egy adott réteget máris úgy értelmezel az én esetemben, amelyikből mind ilyen kategória.
De egyet mondok.
Utálom azt akinek több vakolat van a fején, mint egy egész iskolában...
6/17 anonim válasza:
Ha mutatsz képet segíthetek! :)
16F
7/17 anonim válasza:
Ha küldessz képet, akkor mondok véleményt. :) 15/F
9/17 anonim válasza:
Az igénytelenek a rondák. Ha nem vagy az, akkor lehet, hogy nem vagy csúnya.
10/17 anonim válasza:
Lanyként válszolok mert miért ne? Számomra visszataszító lenne ha egy lánynak pattanásos a bőre, ha nem vékony (szóval ha nem tökéletes az alakja mert itt ott látszik rajta a felesleg vagy ha zsíros a haja- egyszóval igénytelen--de a nem tökéletes alak nem igénytelenség mert azon tényleg hosszú idő változtatni..vagy ha szemüveges( de az csak akkor ha az előző feltételek mindd eggyütt lépnek fel) vagy még az is visszataszító ha rosszul állnak a fogai, ha alacsony, ha lapos-alaktalan-formátlan, ha 38asnál nagyobb lába van, ha rövid hajú, és a barna szem-barna haj kombináció a kreol bőrrel is undorító szerintem, ha nincs szemördöke(nem latszik, nagyon halvány) ha nem pisze orra van ha kicsi szemei vannak amiknek a vége lejjebb van(olyan pandamaci szem alakúak) ha kicsi a homloka ha pici szája van ésa gyémant fejforma sem a legjobb. De ezaz èn személyes véleményem, nem vegye senki magára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!