Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély a kapcsolatra? Milyen témák kellenének?
Az olaszországi nyaralásunk alatt végig szugeráltam a szomszéd srác minden mozdulatát. Időnként, sőt szerintem egész sokszor ő is kereste a pillantásomat. Egyszer sem mertem megszólítani, ezzel kikerülve a számomra nehézkes szemtől-szembe beszélünk egymással angolul szituációt. Ugyanis a fiú Ír. Mégis, mivel irásban türhető vagyok angolból, amolyan próba szerencse, többé ugyse látjuk egymást, és ez amugyis tök poén,alapon irtam neki egy rövidecske szöveget, amiben kifejtem hogy mennyire feldobta az utazásomat, valamint a végére az elérhetőségeim is oda kerültek. Eltelt egy hét,tök büszke voltam magamra hogy ennyit sikerült összehoznom, amikor egyszercsak jelölések leptek meg az összes (najó kettő..) közösségi portálomon. Nem tudom ki mennyire ismeri, de van egy Snapchat nevü alkalmazás, amit chatelesre hasznalunk,képek formájában. Szoval egy képen egy rövidebb mondtat tökéletesen kifér. A sokkos állapotom után, én kezdeményeztem egy ilyen Snapchattel. Válaszolt is.Ez egy hete történt. Azóta majdnem minden nap ÉN írok ott neki, de ő mindig válaszol, kérdez, érdeklődik. De mégis akkor miért nem ír néha ő. Igaz hogy egy hét telt el de akkor is aggaszt. Eddig csak ilyen alapkérdések hangzottak el, de ezek alapján nagyon megkedveltem. Szerintetek van ennek esélye? És szerintetek milyen érdekes témákat dobhatnék fel? Előre is köszönöm a válaszokat:)
(A barátnőm megkérdezte mit gondol rólam, a válasza az volt, hogy ; She is nice, but it's weird, becouse i never spoken to her ( vagyis ; aranyos lány, de fura ez az egész, mert még soha nem beszéltem vele (élőben) )
Ui: én 14 éves vagyok ő 15.
Ha nem akarsz szenvedni inkább ne menj bele . 14 éves vagy előtted van még minden nem maradtál le semmiről . Keress közelebbi partnert .
Ekkora távolságot még a felnőttek nagyonnagy része sem bír ki .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!