Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tud vigasztalni??
Egy kicsit hosszú lesz azt hiszem , szóval előre is bocsi. Meg azért is ha nem jó kategóriába raktam ki.
Szóóval. Eléggé el vagyok keseredve.
😢 Az oka az hogy tetszik
egy lány, akiről tudom, hogy biszex, szóval a dolog még működhetne is. De! kb egy éve tetszik neki egy fiú, és én bár tudom, hogy sose lesz belőle semmi, mégis teljesen el vagyok keseredve miatta. Mármint hogy az a lány valószínűleg sose lesz a barátnőm.
Eléggé jóban vagyunk (kb legjobb barátok) 🥲🥰iskolán kívül is szoktunk találkozni. Együtt járunk több különórára is. Viszont egy ideje többet érzek iránta mint barátság, és nem igazán tudok mit kezdeni vele.❤️Pedig tudom hogy a lányok jönnek be... 🏳️🌈🏳️⚧️
Szóval ez a nagy helyzet. 😥
Nagyon szeretnék barátnőt már, és
volt egy lány akivel alakult is valami, de elb'sztam, szóval öhm... igen. 🫤
Az a nagy dilemmám, hogy ha el is mondom neki, akkor kerülni fog és kínos lesz együtt menni 😑mindenhova kb. De! ott van az az opció is, hogy azt mondja hogy: figyi nekem is nagyon tetszel, csak nem mertem elmondani. 🥰 ❤️Mondjuk ennek 0 az esélye.😭😭 Meg valószínűleg úgyse mondom el neki...
Még egyszer bocsi ha hosszú lett és koszi ha elolvastad és segítesz is 🥰😊
16L

Ő tudja, hogy a lányokhoz vonzódsz?
Ha nem, akkor meséld el neki, mint a nagy titkodat. És tedd hozzá, hogy a hozzá hasonló lányok tetszenek igazán. Kérdezd meg mi a véleménye róla, esetleg ismer-e hasonló lányt. Ha kapcsol és felkelted az ilyen irányú érdeklődését, akkor nyert ügyed van. Ha nem, akkor is lesz egy közös legjobb barátnős titkotok, ami erősítheti a barátságotokat.

Igen, tuja hogy a lányok jönnek be.
Es azt is hogy olyasmi tipusúak mint ő. Es neki is az ilyesmi típusú lányok jönnek be mint én. De nem tudom hogy már barátzónába kerültem e..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!