Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok vígasztalni?
Egy 18 éves srác vagyok, idén nyáron leszek 19. Eddig két barátnőm volt, mind a kettő egy évig. Az elsővel rettentően nem illettünk össze, mint kiderült, így emiatt szétváltunk. Ugyanakkor az utóbbi barátnőm is az exem, pedig őt tökéletesnek éreztem, mindent megadtam neki, de tényleg. Benne valószínűleg az érettségire való folytonos tanulásom miatt aludt ki a "szikra", aztán elég durván megcsalt.
Most pedig aggódom azon, hogy egyáltalán találok-e valakit, aki mellettem marad és azon, hogy remélem nem "idősen" találom meg a nagy Ő-t.
Szeptembertől BME VIK-es vagyok, mivel műszaki egyetem, nem számítok sok női egyedre, szóval kicsit pánikban vagyok.
Szeretném legalább 22 éves kor alatt megtalálni azt a személyt, akire számíthatok, akár egyetem után el is venném. Fontos számomra, hogy legyen családom.
Hu mi ez az önsajnáltatás #2? Nyilván megértem, hogy rossz lehet, de ennek a megváltoztatása rajtad is múlik, az meg, hogy még nem volt senkid, nem a világvége.
Kérdező: racionálisan nézd a dolgokat és akkor megnyugszol, mi hiába írunk itt bármit, nem törvényszerű, hogy megtalálod a másik feled meg az sem, hogy mikor. Ismerkedj ahol csak tudsz és a nagy számok törvénye alapján úgyis lesz majd valahogy.
Sablon szöveg: akkor fog jönni amikor nem számítasz rá. Szóval ne várd előre úgyis hirtelen fog betoppanni.
Én 16 évesen jöttem össze egy sráccal szar volt a kapcsolat ,de 2 és fél évig együtt voltunk. Ezután én azt mondtam, hogy soha többet nem kell nekem fiú tök jól elvagyok egyedül meg tényleg élveztem. Tavaly felkerültem Pestre és egy kocsmában cigizés közben találkoztam egy sráccal akivel, lassan egy éve járok és kimerem jelenteni, hogy ő az igazi, akivel leszeretném élni az életem.
21/L
Köszönöm szépen!
Egyébként a legutóbbi barátnőmmel elég tökéletes volt minden, szóval azt sem tudom mondani, hogy szarul éreztem magam benne, elég bizakodó voltam a kapcsolat jövőjével kapcsolatban, aztán emiatt nagyobb is volt a koppanás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!