Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki meg tud vigasztalni??

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki meg tud vigasztalni??

Figyelt kérdés

Egy kicsit hosszú lesz azt hiszem , szóval előre is bocsi. Meg azért is ha nem jó kategóriába raktam ki.

Szóóval. Eléggé el vagyok keseredve.

😢 Az oka az hogy tetszik

egy lány, akiről tudom, hogy biszex, szóval a dolog még működhetne is. De! kb egy éve tetszik neki egy fiú, és én bár tudom, hogy sose lesz belőle semmi, mégis teljesen el vagyok keseredve miatta. Mármint hogy az a lány valószínűleg sose lesz a barátnőm.

Eléggé jóban vagyunk (kb legjobb barátok) 🥲🥰iskolán kívül is szoktunk találkozni. Együtt járunk több különórára is. Viszont egy ideje többet érzek iránta mint barátság, és nem igazán tudok mit kezdeni vele.❤️Pedig tudom hogy a lányok jönnek be... 🏳️‍🌈🏳️‍⚧️

Szóval ez a nagy helyzet. 😥

Nagyon szeretnék barátnőt már, és

volt egy lány akivel alakult is valami, de elb'sztam, szóval öhm... igen. 🫤

Az a nagy dilemmám, hogy ha el is mondom neki, akkor kerülni fog és kínos lesz együtt menni 😑mindenhova kb. De! ott van az az opció is, hogy azt mondja hogy: figyi nekem is nagyon tetszel, csak nem mertem elmondani. 🥰 ❤️Mondjuk ennek 0 az esélye.😭😭 Meg valószínűleg úgyse mondom el neki...

Még egyszer bocsi ha hosszú lett és koszi ha elolvastad és segítesz is 🥰😊

16L

ma 17:03
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Ez még csak a kamaszkori szerelemvágy, nem az igazi. Kockázatos lenne elmondani neki, mert megijedhet, vége a barátságotoknak. Ha meg nem mondod el, akkor az érzés kínoz. Majd megtalál a szerelem, aki egyáltalán nem biztos, hogy lány lesz, a 16 éves kori érzéseid még változhatnak.
ma 17:14
 2/4 anonim ***** válasza:
82%
Jobban jársz, ha inkább maradtok barátok, mert ha elmondod neki és nem jön be, elveszíted. Az érzéseid meg kell tanulnod irányítani, mert ha nem teszed, nagyon sok mindenben a rossz útra fognak vezetni. Még nagyon fiatal vagy, előtted az élet, jön majd az igazi. Felismered majd, hogy ő az, nem csak a rózsaszín ködöt fogod látni. Szóval legyél türelmes!
ma 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:
69%
Én is inkább azt tanácsolnám, hogy próbálj meg barát maradni. Hátha idővel jön más, akivel majd mehet minden.
ma 17:55
 4/4 anonim ***** válasza:
33%

Na, akkor én vagyok az ellenvélemény :)

Mondd el neki. Ha nem mersz lépni, később se fog összejönni mással se.

Ahogy írtad, lehet erre vár.

Vagy ha nem, a csalódás is hozzá tartozik a felnőtté váláshoz.

ma 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!