Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki meg tud vigasztalni??
Egy kicsit hosszú lesz azt hiszem , szóval előre is bocsi. Meg azért is ha nem jó kategóriába raktam ki.
Szóóval. Eléggé el vagyok keseredve.
😢 Az oka az hogy tetszik
egy lány, akiről tudom, hogy biszex, szóval a dolog még működhetne is. De! kb egy éve tetszik neki egy fiú, és én bár tudom, hogy sose lesz belőle semmi, mégis teljesen el vagyok keseredve miatta. Mármint hogy az a lány valószínűleg sose lesz a barátnőm.
Eléggé jóban vagyunk (kb legjobb barátok) 🥲🥰iskolán kívül is szoktunk találkozni. Együtt járunk több különórára is. Viszont egy ideje többet érzek iránta mint barátság, és nem igazán tudok mit kezdeni vele.❤️Pedig tudom hogy a lányok jönnek be... 🏳️🌈🏳️⚧️
Szóval ez a nagy helyzet. 😥
Nagyon szeretnék barátnőt már, és
volt egy lány akivel alakult is valami, de elb'sztam, szóval öhm... igen. 🫤
Az a nagy dilemmám, hogy ha el is mondom neki, akkor kerülni fog és kínos lesz együtt menni 😑mindenhova kb. De! ott van az az opció is, hogy azt mondja hogy: figyi nekem is nagyon tetszel, csak nem mertem elmondani. 🥰 ❤️Mondjuk ennek 0 az esélye.😭😭 Meg valószínűleg úgyse mondom el neki...
Még egyszer bocsi ha hosszú lett és koszi ha elolvastad és segítesz is 🥰😊
16L
Na, akkor én vagyok az ellenvélemény :)
Mondd el neki. Ha nem mersz lépni, később se fog összejönni mással se.
Ahogy írtad, lehet erre vár.
Vagy ha nem, a csalódás is hozzá tartozik a felnőtté váláshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!