Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha te lennél a legjobb barátod...

Ha te lennél a legjobb barátod, mivel vigasztalnád/bátorítanád magad? Mit mondanál/írnál?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok. Köszi, ha válaszolsz!:)
ma 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
"Ne félj, pajtás, nem tart ez örökké,. 150 év alatt sem lettünk törökké!"
ma 19:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Hosszú öleléseket adnék magamnak, és forró csokik kíséretében komfort sorozatokat és/ vagy filmeket nézetnék magammal. Meg kirándulásokra, szabadtéri programokra vinném el magam.

Először inkább ilyenekkel vigasztalnám magam, "csak" utána jönnének a vigasztaló szavak, mondatok, bár azokból nem is igazán tudom, miket hallanék a legszívesebben.

ma 19:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Hosszú, szívből jövő ölelésekkel és kirándulással, természetben való felüdüléssel, nagy beszélgetésekkel, sok nevetéssel, forralt borral, vagy kávéval kísért világmegváltással örülnék annak, hogy van egy legjobb barátom ,aki számíthat rám és akire én is számíthatok :)

Ha lesz /megint/, akkor meg is valósítom, de meg ám :)

F/ Bp

ma 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Jelen lennék. Ez a lényeg. Nem lehetne ettől eltántorítani.
ma 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!