A legjobb barátnőmet csúnyán kihasználta egy srác és most dobta. Hogyan vigasztaljam meg?
2 hónapja jöttek össze. A srác csak szexet akart (én ezt amúgy láttam az elején is, de a barátnőm váltig tagadta), a barátnőm meg szerelmes volt belé. Sosem írt neki a srác csak ha szexelni akart. Meg arra is rábeszélte, hogy védekezés nélkül szexeljenek, mert ő nem használ gumit. Most, hogy a barátnőm belehabarodott és szorosabbra akarta fogni a srác kidobta.
Nagyon szomorú és magába zárkózott. Hogyan segíthetek neki? Őt vigasztaljam? Lehet, hogy átestem a ló túloldalára és gyökereztem, idi0táztam, pöchöztem a srácot neki. De erre csak azt válaszolta, hogy de ő szereti.
hagyjad, majd kiheveri
idő kell neki azt jóvan
És a barátnőd hány srácot dobott már eddig rezzenéstelen arccal??
Most csak visszakapta a pofont az élettől.
Kettes, de aztán tudod. Egyet se.
Egy barátja volt eddig, meg ez a srác.
" Egyet se."
Én meg szűz vagyok.
Nem tudsz sokat tenni, "le kell érnie a gödör aljára", akkor magától fog változtatni.
Próbáld elterelni a figyelmét, olyan dolgokkal,amit tudod, hogy szeret, de ne nyomulj, csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!