Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg valós az hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg valós az hogy egy tini csajszi 15...17 éves ki kezd egy 40es férfivel? Akitől aztán támogatást kér?

Figyelt kérdés

nov. 10. 11:45
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
61%
Előfordulhat ilyen, de maximum elvétve. Amiket itt lehet olvasni, azok többnyire önhitetgető válaszok olyan emberektől, akik tinikre akarnak ráhajtani. Ők azt akarják sulykolni, hogy ez egy teljesen normális és gyakori jelenség, miközben nem gyakori és nem is igazán normális...
nov. 10. 12:01
 2/33 anonim ***** válasza:
85%
Előfordul, de azért nem gyakori
nov. 10. 12:02
 3/33 anonim ***** válasza:
85%
előfordul de egy normális 40es faszi nem jön össze 1 tinivel
nov. 10. 12:47
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Instán futottam már bele ilyenbe aki ezzel bepróbálkozott. Persze ha az ember észnél van hamar rájön (45 éves férfi vagyok). Azért 40 felett az ember "vészcsengői" egészen pontosan jelezik ha valami nem OK a dologban.

Persze lehet olyan is aki "sötét mint az éjszaka" és nem jön rá, hogy át van verve az megérdemli, a lánynak meg gratulálok mert ügyes volt, nyilván ilyen helyzetben én nem a lányra "mondok rosszat" hanem a férfire(?) aki így bepalizható.

nov. 10. 13:12
 5/33 anonim ***** válasza:
32%
Simán. Ennek a korosztálynak általában valamiért bejönnek az idősebbek
nov. 10. 15:00
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Jól van, nyugodtan pontozzatok le, nem mondtam egy szóval sem, hogy támogatom.

17/L

nov. 10. 16:13
 7/33 anonim ***** válasza:
50%
6# semmi rosszat nem írtál, most a Te korosztályod mit kezdene egy 20-23 éves fiúval , aki gyerek meg szinte és kb a mekibe visz el randizni . (Tisztelet a kivételnek )
nov. 10. 16:43
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
7, Van benne valami, azonban tényleg vannak kivételek. Olyan helyekre kell járni, ahol értelmes, azonos érdeklődésű emberek vannak.
nov. 10. 16:52
 9/33 anonim ***** válasza:
48%
#8 Ahol nekem teljesen pozitív volt a benyomás , az a társasjáték klubokban játszó 17-25 korosztály fiatalok , értelmesek és kreativak . Mielőtt bárki jönne valami degenerált szöveggel szokás szerint , igen vannak olyan klubbok , ahol klasszikus táblás társasjátékokkal lehet játszani .
nov. 10. 17:04
 10/33 anonim ***** válasza:
52%
#7 Na és egy tinikre vadászó, 40 éves lúzerrel mit lehet kezdeni?
nov. 10. 17:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!