Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában mindenki mást.
Az se biztos, hogy amit te flörtölésnek gondolsz, annak is címezte.
Talán...
tinikorban (is) nagyon sokak kommunikálnak félre és egyszerűen nem működik a csatorna. Bárhogy is, a lényeget megírtam; egyénenként változik, ki mit gondol közben; főleg EQ és státusz függvényében.
Mire alapozod, hogy biztos flörtölt veled?
#4: innentől semmi értelme, mert Te meg vagy győződve arról, hogy
1. flörtöltek veled
2. minden férfi egyforma
#5 onnan hogy egyértelmű
És többször is előfordult
Neked ez annak számít? Mosolyog, ilyen huncutul néz a szemével (nem tudom máshogy le írni)
Nekem nem!
Nem feltétlen!
Ha nézek két lányt, ugyanúgy, bőven előfordul, hogy két teljesen ellentétes érzelem, gondolat van bennem.
Az, hogy "egyértelmű", nem meggyőző. Egyértelműnek is akarhatod látni. A teenagerek gyakran képzelegnek bele jelentést olyanba, amiben nincs. Gyakran képeznek "ellenséget" ott, ahol nincs. A valós helyzet és a leképzett valóság sokkal inkább a nem megbízható intuitivitás irányába mutat.
Nem győztél meg, hogy biztos flört volt az. Lehet, de nem zárnék ki más eshetőséget sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!