Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez egyáltalan vonzalom? És ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez egyáltalan vonzalom? És ha igen,azt jelenti nagyon erős?

Figyelt kérdés
Szerelmes nem voltam még,fogalmam sincs milyen az.Van egy fiú,tetszik nekem.Tudom,hogy én is neki.Bonyolult,hogy miért nem vagyunk együtt.Na,de a lényeg.Amikor hallottam a kacagását,zavarba jöttem.Ha láttam róla tiktokon videót,ahol full elegánsban volt,elvörösödött a fejem,alig bírtam utána megnyugodni😄Persze,a személyiségéből is van,ami eléggé tetszik.A humora,meg a természete is.Szerelemnek nem lehet szerelem ez.
jan. 24. 22:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne szerelem?
jan. 25. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert alig ismerem…
jan. 25. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez vonzalom, ha nem ismered a személyiségét. Szerintem nincs erőssége vagy vonzódsz vkihez vagy nem.

16l

jan. 25. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem szereted.
jan. 29. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!