Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem nézett egyáltalán rám, ez azt jelenti, hogy zavarba jött és/vagy tetszem neki?
Ma este barátnőmmel, és két fiúval találkoztunk, és sétálgattunk, majd leültünk egy padra, és az este nagy részét ott töltöttük. Tudni kell, hogy az egyik fiút (Dávidot) már ismerem, a barátnőmmel (Bellával) együtt, de viszont a másik fiút (Olivér) először láttuk.
A pad szélén ült Bella, mellette, én, aztán Olivér, majd Dávid.
Nekem Olivér már első látásra nagyon megtetszett, de ezt nem mutattam ki.
Úgy vettem észre, hogy alig pillantott rám a fiú, Bellának a szemébe viszont simán belenézett.
Szeretném a véleményeket, hogy ez minek a jele lehet, hogy esetleg reménykedhetek-e.
Nem mintha összejönnék vele valaha is, ugyanis külföldön tanul tovább, de szeretném tudni mire gondoljak, ha esetleg egy ilyen hasonló helyzetbe kerülök még.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!