Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nézett egyáltalán rám, ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nézett egyáltalán rám, ez azt jelenti, hogy zavarba jött és/vagy tetszem neki?

Figyelt kérdés

Ma este barátnőmmel, és két fiúval találkoztunk, és sétálgattunk, majd leültünk egy padra, és az este nagy részét ott töltöttük. Tudni kell, hogy az egyik fiút (Dávidot) már ismerem, a barátnőmmel (Bellával) együtt, de viszont a másik fiút (Olivér) először láttuk.

A pad szélén ült Bella, mellette, én, aztán Olivér, majd Dávid.

Nekem Olivér már első látásra nagyon megtetszett, de ezt nem mutattam ki.

Úgy vettem észre, hogy alig pillantott rám a fiú, Bellának a szemébe viszont simán belenézett.

Szeretném a véleményeket, hogy ez minek a jele lehet, hogy esetleg reménykedhetek-e.

Nem mintha összejönnék vele valaha is, ugyanis külföldön tanul tovább, de szeretném tudni mire gondoljak, ha esetleg egy ilyen hasonló helyzetbe kerülök még.

Köszönöm a válaszokat!

2016. aug. 24. 22:24
 1/6 anonim válasza:
23%
de drága vagy... ez nem jelent semmit max annyit h nem vagy neki szimpi és nem akar veled szemkontaktust... :) remélem segítettem ;)
2016. aug. 24. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Vagy nem vett eszre..
2016. aug. 24. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem is csak velem még nm is beszélt barátnőmmel/barátnőimmel simán,és végén kiderült h tetszem neki :)
2016. aug. 24. 22:42
 4/6 anonim válasza:
Ha nekem tetszik valaki, rá se merek nézni, nehogy rá jöjjön, hogy tetszik. Bár én lány vagyok.
2016. aug. 24. 22:44
 5/6 A kérdező kommentje:
#2 Szerintem észrevett, ha egymás mellett ültünk és csak pár centi volt köztünk :D
2016. aug. 24. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
A leírás alapján Olivért jobban érdekelte Bella, mint te. Ha egy srác nem néz rád, hanem helyetted a veletek lévő másik lánnyal foglalkozik jobban, az azt jelenti, hogy nem érdekled. Ez a tanulság.
2016. aug. 25. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!