Ha egy fiú zavarba jön és mosolyog amikor hozzá beszélek, az azt jelenti, hogy tetszem neki?
Figyelt kérdés
Még egy hozzáfűzés...Kb. 3 hete ismerjük egymást a suliból, nem nagyon beszéltünk, ha beszéltünk akkor is pár szót, mert mindig zavarba jön ő is és én is. Mit tanácsoltok, hogyan elegyedhetnék vele beszédbe? Tipikus fiús dolgok érdeklik, amikhez egy lány olykor nehezen tud hozzáfűzést tenni...Segítsetek kérlek :)2013. szept. 16. 16:50
1/10 anonim válasza:
Haaaaaaaaj... :( egy újabb bimbózó iskolai románc... :(
Miért nem kapok az égből már egy szőke lányt? Mihihihihihéééért?
2/10 anonim válasza:
1.
Nekem se jutott ilyen :(
Igen azt jelenti.
3/10 anonim válasza:
De ha mégis most összejönne, szőke lányok , írjatok privátot. ;)
4/10 anonim válasza:
Igen ez azt jelenti...
De csak én vagyok ilyen szerencsétlen hogy nem találok párt? Áhh...
5/10 anonim válasza:
2-en vagyunk 2. válaszoló. :) De se baj... valami lesz az tuti , abba pedig csak reménykedni tudunk hogy szőke és formás :D
6/10 anonim válasza:
Hárman vagyunk :D
Az egy másik 81%os válaszoló
7/10 anonim válasza:
Ja. Se baj . Szőke lányok! Ismét szól hozzátok prófétátok!
Immár tudtok válogatni.
9/10 anonim válasza:
Jó de nem mindegy hány éves :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!