Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Létezik egyáltalán ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik egyáltalán ilyen lány, vagy én látom őt rosszul? Hogy lehet ilyenhez közeledni?

Figyelt kérdés
Van egy évfolyamtársam, aki nagyon szép, okos, eredményesen sportol, ráadásul szerény is. Legalábbis annak tűnik. Fordítóverseny első helyezés, osztályelső, mégis tök szótlan, egy barátnője van, akivel látom ( ő egyébként totál ellentéte a lánynak),a többiekkel elvan. Többször voltam fültanúja, hogy elhívták őt délután a többiek,de mindig lerázza őket. Látom szünetben ahogy körbe ülik, de nem igazán beszél velük.Dolgozatoknál állítólag ő súgja le az egész padsornak a megoldásokat, a haverom mondta. Nem igazán tudom ezt hova tenni, mert tetszik, de közben meg fura. Tényleg szerénynek tűnik ahogy mosolyog, ahogy beszél, de közben meg lehet, hogy lenéz mindenkit. Kezdődik a suli és már várom, hogy lássam. Tök kiismerhetetlen és nem tudom hogy lehetne hozzá közeledni. Meg hogy megéri e egyáltalán. Szerintetek?

2016. aug. 22. 06:14
 1/4 A kérdező kommentje:
17 évesek vagyunk
2016. aug. 22. 06:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy lenézne bárkit is, csak azért mert jó tanuló. Valószínűleg csak jófej, és segít a többieknek. Az hogy nem nagyon beszélget a többi osztálytársával meg nem megy el velük délutánonként egyértelműen amiatt van, mert csendes típus. Én tudom, én is ilyen vagyok, legfeljebb a legjobb barátnőmmel vagyok hajlandó kimozdulni. Az ilyen lányoknak rendesen a bizalmába kell férkőznöd, ha szeretnél valamit. Ha tetszik a lány, akkor mindenképpen próbád meg, sok sikert :D
2016. aug. 22. 07:39
 3/4 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg, esetleg beszélhetsz a barátnőjével is, hátha tud segíteni valamiben, aztán hívd el valahova max. nemet mond, de nem hinném, hogy lenézné az embereket, csak félénk.
2016. aug. 22. 18:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat.

Hú,a barátnője nekem nehéz esetnek tűnik. Mindig mogorva,ő aztán tényleg semmit nem beszél. Nem tudom elképzelni, hogy ő bármiben is segítene nekem.

A lány pedig okos, én egy gyenge hármas vagyok, nem tudom,hogy elég vagyok e egyáltalán neki. Még csak év vége felé kezdett el tetszeni, addig valahogy nem vettem észre. Az ilyen lányok nem igényesek?

2016. aug. 22. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!