Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg valós az hogy egy tini csajszi 15...17 éves ki kezd egy 40es férfivel? Akitől aztán támogatást kér?
Na, akkor tisztázzunk pár dolgot.
Kezdem ott, hogy a tiniédzser lányokat kétfelé lehet osztani.
Az egyikük a korának megfelelően gyerekes, virgonc, bolondos, testre is éretlen.
Ezek a kiscsajok taszítónak tartják általában az idősebb pasikat.
Vannak azonban huncutabb tinédzser lányok, akikről ugyan azt mondod, hogy ribisek, de ha komolyabban beszélgetsz velük, akkor láthatod, hogy jóval érettebbek, és őket nem igazán elégítik ki a 16-18 éves, pejhes szakálú tini fiúk.
Most erre példaként felhozom az egyik volt barátnőmet, aki 16-17 éves korában egy 50-es manusnak volt a szeretője. Hónapokig összejártak dugni. NEM azért dugott vele az exem, mert pénzt akart, hanem azért, mert vonzódott szexuálisan a manushoz! Ennyi.
Ami azért volt vicces - vagy inkább tragikus - mert a manus a legjobb barátjának volt az apja.
Most képzeld el, hogy egy 17 éves fiú vagy. Van egy lányhaverod, aki talán be is jön, erre az apád dugja. Állítólag a srác sosem hozta fel a dolgot, de szép lassan eltávolodtak egymástól. Szóval valahogy rájött, hogy az apja kefélgeti a kiscsajt.
Egyébként több ilyesmi történet is van.
És nem, ezek a csajok NEM támogatásért mennek bele az ilyen kapcsolatba, hanem azért, mert bejön a manus.
Miért nem hallunk ezekről?
Feltehetően azért, mert a csajok félnek a megvetéstől. Attól félnek, hogy kicsúfolják őket, hogy idősebb pasikkal dugnak.
Még csak nem is a srácok (azok még izgatónak is tartják az ilyet), hanem az okoskodó, erkölcscsősz kortárs fiatal csajok, akik aztán "tudják" mi a jó, és meg akarják mondani, hogy egy 17 éves lánynak egy 17 éves srác mellett van a helye.
"Na és egy tinikre vadászó, 40 éves lúzerrel mit lehet kezdeni?"
Semmit nem lehet velük kezdeni, de nem azért, mert 40 évesek, hanem azért, mert lúzerek.
Ott van például Mijano Mamoru, aki szintén 40 éves, de ő egy kifejezetten jóképü, sikeres, és intelligens pasas.
Valószónűleg anime fan tinik (fiúk/lányok) tucatja dugna vele:
Aztán lehetne flexelni, hogy dugtak Yagami Light szinkronhangjával.
Még valami:
Egy másik topikban írtam le, hogy ismertem olyan 18 éves srácot, aki egy 34 éves nővel élt együtt.
De ott nem a csaj fizetett a nőnek, hanem a srác adta le a fizetése felét. 😃
De ennek részleteibe már nem megyek bele.
Szal a másik oldalon is működik a dolog.
Hát igen, én egy "sokat látott" ember vagyok.
#16-17 voltam.
#16 "pejhes szakálú tini fiúk" - Mert ugye a tini fiúkat nem lehet két csoportra osztani, csak a lányokat... Érett srác nem létezik ilyen korban, az minimum 30-nál kezdődik...XDDD
(Irónia vége)
Érdekes, a "sokat látott ember" egyfolytában ekézi a tini srácokat, ami azért van, mert a "huncutkodós" lányokat valójában apakomplexusos lányoknak hívják, nincsenek sokan, egy átlagos tini csaj bizony a kortársait választja. Csak a vereséget nehéz feldolgozni, ezért nap mint nap olyan kommentekkel szórja tele az oldalt, ahol megpróbálja a lányokat átnevelni az idősebbekre. Ez undorító, de szerencsére a moderátorok egész gyakran intézkednek, meg a hasznossági mutatók is a helyükön vannak.
Szidhatod bárhogy a tini fiúkat, de ígyis-úgyis 10-szer esélyesebbek nálad...:D
Kedves 19-es!
"Érdekes, a "sokat látott ember" egyfolytában ekézi a tini srácokat,"
Nekem van egy húgom, aki népszerű a fiúknál.
A srácok kb. 14 éves kora óta zaklatják. Amikor ültem mellette a gépnél, akkor röhögve olvassuk el azt a sok béna próbálkozást, amit a fiúk írnak neki.
"huncutkodós" lányokat valójában apakomplexusos lányoknak hívják,"
Ez nem feltétlenül igaz. Pl. akiről írtam, annak az az 1 idősebb apja korú volt.
Ha apakomplexusa lenne, akkor nem tudott volna hozzám sem vonzódni. Hogy vonzódna egy huszonéves sráchoz, ha csak a középkorúak jönnek be neki? He?
"nincsenek sokan, egy átlagos tini csaj bizony a kortársait választja."
De én nem átlag tini csajokról beszéltem, akik ránézésre is gyerekek.
Én azokról beszéltem, akik testileg is eléggé érettek, nagy fenék, nagy mell jellemzi őket, ráadásul már 18 körül (vagy afelett) vannak. És a gondolkodásuk is több annál, hogy tini sztárokért rajongjanak.
Ezeknél bizony gyakran előfordulhat, hogy idősebb pasijuk van.
Sőt. A tini incelek pont ezért lehetnek kiakadva.
"Szidhatod bárhogy a tini fiúkat, de ígyis-úgyis 10-szer esélyesebbek nálad...:D"
Elnézve a mai világot, és a tiniknél az LMBTQ népszerűségét az lehet a helyzet, hogy a tini fiúk feltehetően inkább rám vannak kattanva, szóval nem úgy gondolnak rám, mint ellenségre, hanem mint prédára.
Végül is, miért ne? Az ő szemszögükből egy érettebb, jóképű fiatalember vagyok.
Tesznek arra, hogy heteroszexuális vagyok. Hát de épp ezért bukta, hogy heteró vagyok.
Remélem nem kell megtiszteltetésnek vennem, hogy kiverik az insta képeimre.
Az igazi riválisaim inkább a kortársaim, vagy a középkorú pasik.
De ez egy másik történet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!